Hyppää pääsisältöön
Hannes Hyvönen

Selviytyjät-juonittelussa tiukka lopputulos - kisan voimakkain pelaaja tylysti ulos: "Olen kusettamista vastaan!"

Nelosen Selviytyjät Suomi- suosikkiohjelmasta äänestettiin jälleen sunnuntaina yksi kilpailija ulos.

Tällä kertaa heimoneuvostoon joutui Buwaya, joka hävisi koskemattomuuskilpailun niukasti Agilalle. Jo ennen heimoneuvostoa viisihenkiseksi kuihtunut Buwaya vaikutti aiemmin varsin yksimieliseltä siitä, että Hannes Hyvönen häädetään heimosta pois, mutta juuri ennen heimoneuvostoa Hannes yritti punoa uudenlaista vaihtoehtoa äänestykseen.

Hannes yritti rikkoa Miska Haakanan, Vilma Bergenheimin, Wallu Valpion ja Virpi Kätkän liittoa, mutta juonittelu ei tuonut Hannekselle toivottua lopputulosta.

Lue lisää: Tätä ei näytetty Selviytyjissä: Hannes Hyvönen tärisi vihasta kanssakisaajilleen - Wallu Valpio: "Pelkäsin, että Hannes huitaisee turpaan!"

Hannes tuli heimoneuvostossa lopulta häädetyksi äänin 4-1.

- Olin mä tässä kyllä aika paljon mun epämukavuusalueella, jos itseäni ihmisenä katson. Mä olen aika paljon tällaista pelaamista ja toisen kusettamista vastaan. Olen aika suoraselkäinen ja rehellinen mies, Hannes sanoi kameroille heimoneuvoston jälkeen.

- Mutta ihan huikea kokemus. Mä olen tyytyväinen, että lähdin tänne ja sain kokea tämän. Näin aika paljon ja sain uusia ystäviä, niin en kadu yhtään.

Lue myös: Joukkuetoverin käytös raivostuttaa Selviytyjät Suomessa – Veronica ja Lotta suunnittelevat riskaabelia peliliikettä!

Selviytyjät Suomessa on nyt jäljellä vielä kymmenen kilpailijaa. Buwayan julkkiskisaajien lisäksi voitosta kamppailevat Agila-heimon Lola Odusoga, Lotta Näkyvä, Veronica Verho, Tuuli Matinsalo, Kim Herold ja Marko Asell


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!