Hyppää pääsisältöön
Juuso Mäkilähde Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomessa ohjelman hurjin mullistus: Heimot täysin uusiksi sokkikäänteen takia - julkkiskisaaja romahtaa totaalisesti! "Hän ei kestä tätä"

Selviytyjät Suomen neljännessä jaksossa ensi sunnuntaina ohjelma saa toistaiseksi hurjimman juonenkäänteensä.

Varo juonipaljastuksia! Älä lue eteenpäin, mikäli haluat pitää tapahtumat itseltäsi salassa.

Ennen uutta palkintokilpailua molemmat heimot sekoitetaan täysin uuteen uskoon. Edellisjaksossa heimoja vaihtaneet Vilma Bergenheim (Buwaya-heimo) ja Kim Herold (Agila) saavat kunnian valita itse uudet joukkueensa.

Lue lisää: Wallu Valpio paljastaa: Tämän mokan takia Sauli Koskinen häädettiin Selviytyjistä - mutta oliko Kimin ja Vilman heimovaihto käsikirjoitettu "sattumus"? Katso video!

Kun julkkiskisaajat kuulevat sokkikäänteestä juontaja Juuso Mäkilähteeltä, monen kilpailijan leuka loksahtaa auki.

- I knew it (minä tiesin), hihkaisee Lola Odusoga.

Kim ja Vilma valitsevat uuteen heimoonsa jäseniä vuorotellen ja lopulta viimeiseksi julkkiskisaajaksi ilman joukkuetta jää Veronica Verho.

Jäätyään joukkuevalinnassa viimeiseksi Veronica purskahtaa lohduttomaan itkuun.

Lue myös: Dramaattinen käänne Selviytyjät Suomessa: Kaksi julkkiskisaajaa vaihtoivat heimoja - Vilma Bergenheim hihkui onnesta!

Veronica Verho Selviytyjät
Veronica Verho purskahtaa itkuun sunnuntain jaksossa.​​​​​ 

- Olisi tehnyt mieli mennä halaamaan häntä ja pitää sylissä. Tässä ei ole mitään minkään paremmuuden kanssa tekemistä. Varmasti vahvimmat ja liittolaiset otettiin ensimmäisinä, Lotta Näkyvä kertoo ohjelmassa.

Lola Odusoga kommentoi puolestaan Veronican itkukohtausta tylyhkösti.

- Veronican reaktio yllätti, että hän romahti niin täysin, kun hän jäi viimeiseksi. Se tavallaan kertoo mulle pelaajana siitä hänen henkisestä kantistaan ja hän menee varmaankin siihen laariin, jotka ei välttämättä henkisesti kestä tätä peliä loppuun asti.

Lue lisää: Oho! Ennakkosuosikkina pidetty Sauli Koskinen ulos Selviytyjät Suomesta - tilitti kohtaloaan: "Kaikki ajattelevat omaa napaansa!"

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.

Lue wiidakon wallun blogia Selviytyjät Suomesta!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!