Selviytyjät Suomessa järisyttävä pommi: heimon johtohahmo ulos sokkiäänestyksessä, Sara Chafakin ilme katsomisen arvoinen - "Jäätävästi pelattu!"

Telkkari | 11.03.2018 21:53

Selviytyjät Suomi -sarjan kuudennessa jaksossa nähtiin sunnuntaina järisyttävä käänne, kun Sabitan-heimo äänesti yhden jäsenistään ulos kilpailusta.

Sunnuntain jaksoon asti Kalle Palanderia pidettiin yleisesti Sabitanin selkeänä johtohahmona, sillä hän oli luonut liittoumia muun muassa Sara Chafakin sekä Tugawe-heimoon siirtyneen Kai Vaineen kanssa.

Kalle kuvitteli, että hänellä oli liittouma myös Juhana Helmenkalastajan kanssa, mutta Kallen selän takana olikin juoniteltu karmeasti hänen päänsä menoksi.

LUE MYÖS: Selviytyjät Suomessa suunnitellaan tahallaan häviämistä - Juhana Helmenkalastaja paljastaa juonensa: "Te molemmat lähdette!"

Sunnuntain jakson heimoneuvostossa Kalle nimittäin äänestettiin ulos kilpailusta, kun hän sai kuuden hengen äänestyksessä yhteensä kolme ääntä Juhanalta, Kimmo Vehviläiseltä sekä Mustalta Barbaarilta eli James Nikanderilta. Kimmo oli saanut äänestyksessä kaksi ääntä ja James yhden.

- Jäätävästi pelasitte, hyvä Juhana. Hei tsemiä, Kalle sanoi heimolle ennen poistumistaan heimoneuvostosta!

- Aika jäätävästi pelattu kyllä Juhanalta. Juhanahan sen pyöritti sitten loppujen lopuksi. Kyllä mä luotin Juhanaan, että tällä pläänillä mennään, eli aika hienosti pelattu loppuun asti, Kalle jatkoi mietteitään kameralle.

Sara Chafak ilme

Sara ja Ilari Sahamies katsoivat äänestystulosta silmät pyöreinä hämmästyksestä. He kuvittelivat, että joko Kimmo tai James jättäisivät kisan.

KATSO MYÖS: Sara Chafak jää takapuolestaan aitaan kiinni Selviytyjät-kisassa mudan keskellä - katso kuvat! "Sara on kiinni, Saraan sattui!"

Sara Chafak ilme
Sara Chafakin ilme oli paljon puhuva heimoneuvoston päätteeksi.

- Kun katsoin Saran ja Ilarin ilmettä, niin olivathan he äimistyneitä. Ei niillä ollut mitään hajua myöskään. Ei voi muuta kuin nostaa hattua. Ei voi olla edes vihainen, kun oli niin hienosti pelattu Juhanalta!

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.30.

LUE: Sampo Kaulaselta yllättävä ja karu tilitys Kai Vaineesta: "Kai on se tyyppi, joka liehittelee sun vaimoa - muijathan ui sille pöksyihin saman tien!"

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!