Inga salasi sairastumisensa tuotantoyhtiöltä.

Selviytyjät-Inga salasi loppuunpalamisensa tuotantoyhtiöltä – ”En käsittänyt, miten paha tilanteeni oli!”

20.10.2019 15:16

Selviytyjät-sarjassa mukana oleva Inga Chaudhary, 51, kertoi Seiskalle kamppailleensa jaksamisensa kanssa, ennen kun osallistui viime keväänä tv-sarjan kuvauksiin.

– Avioero ja työstressi olivat polttaneet minut loppuun. Kävin kyllä töissä, mutten saanut mitään töitä tehtyä.

Lue lisää: Selviytyjät-Inga avautuu vaikeasta sairaudestaan: ”Tuntui, että elämästäni ei tule mitään!”

Viidakko oli terapeutti

Inga kertoo hakeneensa Selviytyjiin päästäkseen takaisin jaloilleen.

– Kerroin tuotantoyhtiölle, että minulla oli ollut rankkaa, mutta en kertonut loppuunpalamisesta. En edes itse käsittänyt, miten paha tilanteeni oli.

Kilpaileminen ja juonitteleminen olivat vierasta suositun vaatemerkin toimitusjohtajana työskentelevälle Ingalle. – Jouduin opettelemaan sen nyt, 51-vuotiaana.
Kilpaileminen ja juonitteleminen olivat vierasta suositun vaatemerkin toimitusjohtajana työskentelevälle Ingalle. – Jouduin opettelemaan sen nyt, 51-vuotiaana.

 

Lue myös: Uskomattoman härski temppu! Oululainen Janne, 35, kehuu vuolaasti julkkiskilpailijaa – puukottaa heti selkään ja lähettää kylmänviileästi kotimatkalle Selviytyjät Suomesta: "Olo on tyhjä ja surullinen"

Televisiosarjaan osallistuminen osoittautui Ingalle hyväksi terapiaksi. Hän kertoo toipumisen alkaneen viidakossa.

– Olin ihmisraunio, kun kuvaukset alkoivat, mutta palikat loksahtivat paikoilleen, kun palasin takaisin kotiin. Koen toipuneeni loppuunpalamisesta kuvausten aikana.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!