Katso videot!
Darude ja Sebastian Rejman

Sebastian Rejman ja Darude joutuivat poliittisen kysymyksen eteen heti UMK-lähetyksen jälkeen – Sebastianilta melkoinen heitto: Trump, haista v**tu!

02.03.2019 23:12

Darude ja Sebastian Rejman edustavat Suomea Euroviisuissa Look Away -kappaleella. Kaksikko joutui poliittisten kysymysten eteen suoran UMK-lähetyksen jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Espanjalainen viisutoimittaja kysyi Sebastianilta ja Darudelta heidän mielipidettään Ukrainan viisukohuun.

Ukraina ei osallistukaan viisuihin tänä vuonna, sillä maan edustajaksi valittu Maruv ei halua alistua poliittisen pelin välikappaleeksi. Laulajaa oli vaadittu allekirjoittamaan sopimus, jossa häntä muun muassa kiellettiin esiintymästä Venäjällä ennen toukokuussa järjestettäviä Euroviisuja. Maruv oli suunnitellut Venäjälle suurta kiertuetta, jonka oli tarkoitus alkaa huhtikuussa.

- Kamalia asioita tapahtuu kaikkialla koko ajan. Näin otsikon, mutta en lukenut mitä oli tapahtunut, koska olen ollut aika kiireinen. Meillä on poliitikkoja, maita, rajoja ja muureja. Toivottavasti ei Meksikossa ja Amerikassa. Trump, haista v**tu! Musiikki ja urheilu ovat asioita, jotka hajottavat muurit. Minä ja Darude haluamme vain tehdä omaa juttuamme, Sebastian sanoi lehdistötilaisuudessa.

- Asia tuntuu meistä oudolta, mutta meillä ei ole siihen hirveästi sanottavaa, koska emme tiedä kaikkea tapahtunutta ja historiaa. Nämä ovat herkkiä aiheita, emmekä voi kommentoida niitä tietämättä kaikkea. Pääasia on se, että musiikki yhdistää ihmisiä, Darude totesi.

Katso Daruden ja Sebastianin lehdistötilaisuus alta:

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!