Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Wallu Valpio

"Se oli multa karmaiseva moka!" Putoaako Wallu Valpio Selviytyjistä ajattelemattoman möläytyksensä takia? Wallu järkyttyi täysin - katso video!

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jakso ei sisältänyt heimoneuvostoa, eli kukaan ei tippunut kisasta tällä viikolla. Mutta pientä draamaa jaksossa oli sitäkin enemmän.

Jakson tapahtumat perustuivat vain yhteen päivään, jonka aikana ehti tapahtua mielenkiintoisia asioita. Ensin oli palkintokisa, jonka myötä Miska Haakana ja Virpi Kätkä päätyivät jakamaan hyväntekeväisyytenä erilaisia tarvikkeita filippiiniläisille koululaisille.

Tämän jälkeen Miska ja Virpi saivat hetken olla kahden ja pohtia omaa taktiikkaansa kisan jatkon kannalta.

Samaan aikaan Himbuyan-heimon leirissä Kim Herold, Wallu Valpio ja Tuuli Matinsalo keskustelivat kisasta keskenään. Keskustelun aikana Wallu tuli tehneeksi kenties kisan pahimman mokansa, sillä hän paljasti Tuulille suunnittelevansa finaaliin pääsyä Kimin kanssa.

Tuuli yllättyi kuulemastaan täysin ja viritteli jo ajatusta, josko hän voisi käyttää Wallun möläytystä itsensä avuksi ja kertoa siitä Wallun kanssa samassa liitossa pitkään olleille Miskalle ja Virpille.

Lue myös: Virpi Kätkä avautuu Selviytyjissä väkivaltaisesta liitosta Tauskin kanssa: ”Pelkäsin lasten puolesta!”

Tuoreessa Wiidakon Wallu -jaksossa Wallu joutuukin piinapenkkiin vastaamaan, miten ihmeessä hän möläytti niin pahasti suunnitelmastaan Tuulille. Wiidakon Wallussa pohditaan myös, tuhosiko möläytys Wallun mahdollisuudet kisassa.

- Se oli puhdas vahinko. En edes tajunnut kuin vasta ohjelmaa katsoessa, että nyt taisi tulla Valpiolta - ei pelkästään silakka - vaan lehmä suusta. Tuuli sai minut ovelasti kertomaan sen asian, kun olimme siinä Kimin kanssa yhdessä, Wallu sadattelee.

- Mähän tarjosin siinä Tuulille tarjottimella mahdollisuuden päästä jatkoon! Tämä oli multa karmaiseva moka!

Lue myös: Selviytyjissä kisaava tubettaja Miska Haakana avautuu traagisesta kokemuksesta - menetti äitinsä 12-vuotiaana: "Näin, kun ambulanssi oli rapun edessä!”

Katso koko jakso alta tai tästä linkistä!

LUE WIIDAKON WALLU -BLOGIA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen & Wallu Valpio
Kuvat:
Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!