fbq
Telkkari
15.02.2022 14:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Sieppi
Malagassa lomaillut Sara Sieppi avautuu tissikohustaan Iholla-sarjassa: tästä kuvasta on kyse!
Telkkari
15.02.2022 14:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somevaikuttaja Sara Sieppi avautuu tuoreissa Iholla-sarjan jaksoissa julkisuudesta. Sara lähti viime kesänä Espanjan Malagaan siskona Alisa Siepin kanssa kanssa.

Lue myös: Sara Sieppi karkasi Alisa-siskonsa kanssa Espanjaan: näyttävän näköiset sisarukset keskustelivat kiihkeästi lentokentällä – katso kuvat!

Lue myös: Sara Sieppi yllätettiin rannalla bikineissä! Tissikohu pilasi Saran lomatunnelman silmin nähden – kansainväliset paparazzikuvat Seiskassa!

- Mietin, millaisen paskamysrkyn aiheutan kun lähden tänne, vaikka teen kaikki niin miten kuuluukin tehdä. Karanteenit ja muut. Ja mitä mä nyt aiheutin, niin julkaisin mun Instagramiin bikinikuvan, ja siis ihan järkyttävää, mitä kommenttia sinne tulee. "Miks sä tunget itsesi noin pieniin bikineihin?" ja "Miten sä voit alentua tämmöselle tasolle, sua ei voi ottaa koskaan tosissaan" ja sinne oli tullut joku kaksisataa kommenttia, Sara puuhkuu sarjassa aamulenkillä.

- Ihmiset ihan tosissaan kirjoittaa tommosta. Ihan käsittämätöntä. Huh. Mun pitää laittaa se kommentointi pois siitä. Silleen, jätesäkissäkö mun pitäis täällä kulkee? Mitä helvettiä.

Lue myös: Sara Sieppi sai paljastavasta bikinikuvastaan rajua solvausta ja arvostelua - laukoo nyt kipakasti takaisin: "Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja voit olla s**tanan fiksukin!"

Sara päättikin, ettei anna asian olla.

- Mä teen ehkä pienen jonkun postauksen, ja haluan saada ihmiset ajattelemaan toisella tavalla, koska tosta on tärkeä puhua. Mä oon ihan sokissa niiden kommenttejen kanssa, Sara miettii ohjelmassa.

Sara julkaisikin päivityksen Instagram-tilillään asiaan liittyen.

Tästä tissikuvasta nousi kohu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Näin Sara avautui somessa

Sara toteuttikin aikeensa ja vastasi someseuraajilleen.

- Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä, Sara kirjoitti.

Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään.

Lue alta koko päivitys:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Iholla-sarjasta kolme uutta jaksoa tiistaisin Discovery+-kanavalla.

Lue myös: Sara Sieppi herätti kansainvälisten paparazzikuvaajien huomion Marbellassa: tältä ruskettunut missikaunotar näyttää lomallaan ilman filttereitä - tuoreet kuvat!

Iholla: Sara ja Alisa Sieppi keskustelevat kesälomasta