fbq
Telkkari
23.05.2020 18:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, MTV,
sara sieppi
Sara Sieppi menetti murteensa oudolla tavalla missikisoissa: Se jäi sinne lehdistötilaisuuteen! Paljastaa asian Joonas Nordmanille hilpeässä haastattelussa! 
Telkkari
23.05.2020 18:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, MTV,

Sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi nähdään illalla MTV3:lla, kun hän vierailee hassuttelevan näyttelijän Joonas Nordmanin talkshowssa.

Illan ohjelma on täynnä monenmoista hupaisaa sekoilua, kun hänen vieraakseen Saran lisäksi  saapuu kollega Cristoffer Strandberg ja sisäministeri Maria Ohisalo.

Joonas nordman show

Nostalgiaa

Joonaksella on jaksossa hieman nostalginen tunnelma, kun hän muistelee jokaisen kanssa hieman menneitä. Sisäministerin kanssa nostalgia tulee ilmi retropeleistä puhuessa, kun Cristofferin kanssa he keskustelevat vanhoista putoushahmoista. Saran kanssa nostalgisointi tuo ilmi pienen paljastuksen.  

Lue lisää: Joonas Nordmanin oma ohjelma starttaa tänään - koronavirus muutti toteutustavan täysin: Vaikuttaa komediallisen talk show'n lopputulokseen jonkin verran! 

Muisteleminen alkaa kotijuurista puhumisesta. Joonas tahtoo tietää mitä Tornion synnyinseutu Saralle merkitsee.

- Tosi paljon! Mun on ollut kiva kasvaa siellä ja hyvä lapsuus sekä ihania muistoja. Jotenkin kun täytti 18-vuotta, niin halusin heti pois sieltä, Heti Helsinkiin tai jonnekin muualle. Siellä on nyt kiva käydä mutta sieltä on kiva lähtee myös pois. 

Keskustelu siirtyy nopeasti murteisiin, kun Saran puhetavasta ei löydy pienintävään vivahdetta synnyinpaikkakunnan lausuntatyylistä. Vaikuttaja myöntää puhuneensa aikoinaan pohjoisenmurteella, mutta kadotti sen missikisoissa.

- Kymmenen vuotta sitten oli Missikilpailut, mihin osallistuin joskus nuorempana. Meillä oli lehdistötilaisuus, missä esiteltiin meidät missit silloin. Olin siellä takahuoneessa ihan pissat housussa ja se oli ihan hirveä tilanne. Mennä median eteen. Muistan, että se oli varmaa Iltalehti, joka tuli siihen videokameran kanssa. 

Toimittaja pyysi pelokasta 19-vuotiasta Saraa kertomaan itsestään kameran edessä.

joonas norman show
Talkshow ohjelman vieraat Sara Sieppi, Maria Ohisalo ja Cristoffer Strandberg juontajan Joonas Nordmanin vasemmalla puolella. 

- Yhtäkkiä se murre se katosi vaan saman tien. En tiedä mikä siinä oli.

Sara arvelee, että hän ajatteli tuolloin olevansa uskottavampi ilman murretta ja alkoi puhumaan ilman murretta siitä lähtien. 

- Se murre jäi siihen lehdistötilaisuuteen. Hautasin sen sinne. Harmi että mä tein noin. Sara toteaa.

Hankala haaste

Murteen katoaminen harmistuttaa myös juontajaa sen verran, että hän haastaa Saran leikkimielisesti puhumaan pohjoisen murteella. Sara tunnustaa sen olevan hyvin hankalaa, joten hän nokkelana naisena saa Joonaksen puhumaan itsensä pussiin.

Sara suostuu puhumaan loppuhaastattelun pohjoisen mie ja sie -kielellä, jos Joonas kysyy kysymyksensä Porin murteella. 

Joonaksellle kestää hetki löytää oma puhetyylinsä, jonka ansiosta loppu jutustelu on täynnä hilpeää naurua,

Lue lisää: Nostalgiatrippi! Sara Sieppi muisteli Sofia Belórfin hyviä aikoja: ”Kuva on otettu Namussa!” 

Joonas Nordman Show MTV3 klo 21.00.  
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »