Sara Siepin karu paljastus Iholla-sarjassa: harkitsi hetken syövänsä lääkekaappinsa tyhjäksi: "Mietin silloin, että onko elämässä mitään järkeä"

Telkkari | 12.02.2021 20:01

Missikaunotar Sara Sieppi, 29, puhuu tuoreessa Iholla-jaksossa vakavasta aiheesta.

Sara kertoo tekevänsä yhteistyötä yrityksen kanssa liittyen nettikiusaamisen ehkäisyyn ja pohdiskelee omia kokemuksiaan nettikiusaamisesta. 

- Kun aloin kirjoittamaan sitä tekstiä, niin semmoiset vanhat kummitukset nousivat pintaan, Sara kertoo.

Lue myös: Sara Sieppi tuomitsee ex-heilansa käytöksen Iholla-sarjassa - väittää nuoren popparin hyödyntäneen hänen tuomaa julkisuutta: "Mietin tosi tarkkaan kenen kanssa hengaan just tän takia"

Sara Sieppi

Raskas ero taustalla

Sara muistelee vaikeaa eroprosessiaan. 

- Silloin oli vähän kaikenlaista, ja miten tämän nyt sanoisin... Mietin silloin, että onko elämässä mitään järkeä. Ja mietin, että mitä jos otan mun lääkekaapista kaikki lääkkeet mitä siellä on. Niin mitä sen jälkeen tapahtuu?

Tilanteen muisteleminen tuntuu missikaunottaren mukaan pelottavalta.

- Ehkä näin jälkeenpäin on silleen, että mitä helvettiä. En ole kertonut tästä kenellekään, Sara toteaa kyyneleet silmissä. 

- En sen eron takia, vaan sen takia, mitä kaikkea tuolloin tapahtui, niin olin ihan täynnä. Ja syy siihen, miksi tästä puhun, on tuo nettikiusaaminen.

Saran mukaan keskustelufoorumi Jodelissa käytiin tuolloin paljon keskustelua hänestä.

Lue myös: Sara Sieppi avautuu Iholla-sarjassa illasta, jonka tapahtumat johtivat Roope Salmisen seksuaalirikostuomioon: "Seuraavana päivänä hän laittoi minulle viestiä"

- Vaikea selittää, mutta tuntui siltä, että kaikki lehdet vaan... Olin semmoinen olento, jota kaikki vaan tökki, piikitteli, haukkui ja ihmetteli... Musta tuntuu, etten ollut oikea ihminen, Sara tilittää. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!