fbq
Telkkari
08.09.2017 21:08
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sanni
Sanni avautui nuoruutensa vaikeista ajoista Vain elämää -jaksossa: Sen jälkeen olin yksin!
Telkkari
08.09.2017 21:08
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Sanni kertoi nuoruutensa vaikeista ajoista illan Vain elämää -jaksossa.

Sanni päätti tehdä oman versionsa Cheekin Timantit on ikuisia -hitistä. Hän kirjoitti kappaleen sanat uudestaan ja kertoi vaikeista kouluajoistaan.

− Muistan, kun menin yhdeksännellä luokalla kouluun. Menin moikkaamaan yhtä pitkäaikaista lapsuudenkaveriani, että mennäänkö syömään. Hän sanoi minulle: ”Nämä muut mimmit sanoivat minulle, että jos hengaan sinun kanssasi, niin minutkin suljetaan pois porukasta. Sori, mutta tämä ysiluokka alkoi nyt näin.” Sen jälkeen olin yksin, Sanni kertoi ennen kappaleen esittämistä.

Sanni purki kokemiaan asioita kappaleen sanoituksissa:

Ruokkiksella näkkärii ja voita, mulle sanottiin: "älä edes koita tulla istumaan meidän kaa, saat syödä kuin koira." Voitte sylkee naamaan, piirtää pulpettiin. Kun kesä alkaa, muutan Helsinkiin. Anna mulle lyijärii ja paperii, en pidä turpaa kii enää.

− Ehkä olen siinä pisteessä elämässäni, että en anna niiden enää määrittää itseäni. Pystyn antamaan anteeksi ja unohtaa. Ensimmäistä kertaa laitoin sen biiseihini. Tuli jännittävä ja samaan aikaan vapautunut olo. Miksi piilottelisin enää mitään?