Hyppää pääsisältöön
mikko paasi thaimaan pelastusoperaatiossa

Sankarisukeltaja Mikko Paasi nähdään Thaimaan pelastusoperaatiosta kertovassa elokuvassa: ”Luvassa on monia cameo-rooleja”

Koko maailma seurasi viime kesänä Thaimaan pelastusoperaatiota, jossa veden valtaamaan luolaan jäi loukkuun 12 lasta ja heidän valmentajansa. Nyt luolan tapahtumista on tekeillä elokuva, asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Bangkok Post kirjoittaa verkkosivuillaan, että Nang Non -nimisen elokuvan ohjaa thaimaalainen Tom Waller. Kuvaukset ovat jo päättyneet ja elokuvaa jälkityöstetään parhaillaan. Ensi-iltansa se saa Bangkok Postin mukaan ensi kesänä, lähellä onnettomuuden vuosipäivää. 

mikko paasi

Lue myös: Pahamaineinen Tham Luangin jättiläismäinen luolasto on kilometrejä pitkä ja satoja metrejä syvä - ja sankarisukeltaja Mikko Paasi palaa sinne mielellään: "Tarkoituksena ryömiä niin pitkälle kuin mahdollista"

Elokuvassa nähdään myös pelastusoperaatioon osallistunut suomalaissukeltaja Mikko Paasi. Hän näyttelee elokuvassa itseään. Hänen rinnallaan nähdään myös muitakin operaatioon osallistuneita sukeltajia, kuten Erik Brown ja Tan Xiaolong

– Luvassa on monia cameo-rooleja. Esimerkiksi tiimistä, joka pumppasi vettä luolastosta, ohjaaja Waller kertoo. 
  
Juoni noudattaa luolaston tapahtumia, mutta se on toteutettu lähinnä pelastajien näkökulmasta. 

– Esimerkiksi poikien kohdalla kuullaan vain muutamia lauseita, Waller jatkaa.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!