Hyppää pääsisältöön
Sani

Sani paljastaa Vain elämää -jaksossaan jättäneensä ensirakkautensa uran vuoksi – ei pystynyt koskaan pyytämään tarpeeksi anteeksi: ”En ollut varma, että pystyn sanomaan alttarilla tahdon”

Vain elämää -sarjassa vietetään tulevana torstaina (7.6.) ja perjantaina (8.6.) Sanin päivää. Vaikka kyseessä on tuotantokauden viimeinen artistipäivä, palaavat tähdet telkkariin vielä ensi viikolla tulkitsemaan itselleen merkityksellisiä kappaleita. 

Tällä viikolla tutustutaan kuitenkin Saniin ja Aikakoneen tarinaan. Nainen opiskeli Hämeenlinnassa, josta hän myös löysi ensirakkautensa. Suhde kesti kolme ihanaa vuotta, mutta lopulta rakkaus jäi Aikakoneen jalkoihin. 

Lue lisää: Kääk! Tältä Vain elämää -tähdet näyttivät takavuosina: Dannyn asuvalinta 70-luvulla häkellyttää, Mira Luotia ei ole tunnistaa – katso kuvat!

- Asko Kallonen oli niin sanotusti ottanut minut talliin, ja alkoi se jumalaton ravaaminen Helsingissä. Kaikki kääntyi päälaelleen ja tiedän, että eräässä elämänkohdassa kellään ei ollut kivaa, kun yhtäkkiä perutaan häät ja kaikki menee uusiksi. Tajusin, että elämä tulee muuttumaan niin täysin, että en välttämättä ole varma, voinko sanoa alttarilla tahdon. Se oli kova paikka, ihan hirveä. Ei ole tarpeeksi ikinä pystynyt pyytämään anteeksi, Sani muistelee vaikeita aikoja.

Nykyisen avopuolisonsa, kitaristi Samuli Erkkilän kanssa Sani on seurustellut neljä vuotta. Samuli soittaa Sanin yhtyeessä, ja heillä on ikäeroa 17 vuotta. 

- Omassa elämässä hienoimpia hetkiä on, kun löytää vilpittömän ja oman rakkauden. Semmoisesta täytyy pitää kiinni. Samuli on mun bändissä kitaristina, kyllä. Hänen kanssaan tehdään ihan hirveästi duokeikkoja ympäri Suomea. Huomattiin, että ollaan hyvinkin samoilla aaltopituuksilla ja on helppo puhua asioista. Sillä tiellä tässä ollaan menty neljättä vuotta, aika menee hirveän nopeasti. Tuntuu, että olisi vasta nähnyt ja tavannut, Sani jakaa ajatuksiaan. 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
nelonen media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!