Sampo Kaulaselta yllättävä ja karu tilitys Kai Vaineesta: "Kai on se tyyppi, joka liehittelee sun vaimoa - muijathan ui sille pöksyihin saman tien!"

Telkkari | 09.03.2018 10:43

Viime sunnuntaina Selviytyjät Suomi -jaksossa heimot jaettiin uuteen uskoon ja osa Tugawen ja Sabitanin jäsenistä vaihtoi toiseen leiriin.

Heimomuutokset ovat aiheuttaneet runsaasti keskustelua ja kisan asetelmat ovat muuttuneet dramaattisesti, kun Kai Vaine ja Katja Ståhl vaihtoivat Tugawen punaiseen heimoon ja Kimmo Vehviläinen ja Musta Barbaari puolestaan siirtyivät keltaiseen Sabitanin heimoon.

LUE: Cristal Snow ulos Selviytyjät Suomi -ohjelmasta - tyly kohtelu nosti tunteet pintaan: Koulukiusaaminen muistui mieleen!

LUE MYÖS: Sampo Kaulasen toiminta Selviytyjät Suomi -sarjassa nosti raivon pintaan - katsojat kääntyivät kyläkauppiasta vastaan: "S***anan Sampo!"

Kukin heimoa vaihtanut on pyrkinyt parhaansa mukaan solmia uusia liittoja uusissa heimoissaan, mutta ehdotukset eivät mene helpolla läpi.

Esimerkiksi Tugawessa on säikähdetty Kai Vaineen kieroilua ja vaikutusta heimon liittoumiiin.

Tulevan sunnuntain jaksossa Sampo Kaulanen kommentoi kovasanaisesti Kai Vainetta, ja epäilee, että heimon naispuoliset jäsenet Katja Ståhl, Janni Hussi ja Helena Ahti-Hallberg saattaisivat langeta Kain ehdottamaan liittoon.

Kai Vaine päätyi Selviytyjät Suomessa samaan leiriin muun muassa Helena Ahti-Hallbergin (vas.) ja Katja Ståhlin kanssa.
Kai Vaine päätyi Selviytyjät Suomessa samaan leiriin muun muassa Helena Ahti-Hallbergin (vas.) ja Katja Ståhlin kanssa.

- Kaihan on semmoinen... Sehän on ensinnäkin fyysisesti erittäin kovassa kunnossa. Se on treenannut ja toisekseen sillä on kovalevy aivan kasassa, eli se on mentaalisesti kova. Kolmanneksi se on äärimmäisen fiksu, Sampo puhuu ohjelmassa ja jatkaa:

- Neljänneksi se on tosi taitava manipuloimaan ihmisiä. Viidenneksi se näyttää semmoiselta, että muijathan ui sille pöksyihin saman tien, kun se vähän heiluttaa sitä surffitukkaansa. Se on siis kaikista pahin mahdollinen! Mieti semmoinen tilanne, että sinun vaimoa tai puolisoa alkaa joku liehitellä, niin Kai on se tyyppi. Vittu, Sampo avautuu.

KATSO MYÖS: Sara Chafak jää takapuolestaan aitaan kiinni Selviytyjät-kisassa mudan keskellä - katso kuvat! "Sara on kiinni, Saraan sattui!"

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.30.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!