Telkkari

Sampo Kaulaselta rehellinen tilitys seksihaluista ja masturboinnista Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: "Tietyt asiat pitää tyydyttää ennen muita mielitekoja!"

29.03.2018 11:55

Selviytyjät Suomi -sarjassa mukana oleva Sampo Kaulanen vastaa blogissaan monien katsojien pohtimiin kysymyksiin.

Lue myös: Selviytyjät-taktikoija Sampo Kaulanen rehellisenä: Kyvyt ja järki eivät riittäneet – murrosikäkin taittui vasta lähes 30-vuotiaana! 

Sampon mukaan ihmiset ovat kiinnostuneita etenkin kolmesta asiasta: tekikö saarella mieli seksiä, oliko vaikeaa olla vähäpukeisten naisten kanssa ja tyydyttikö kukaan itseään.

Normaalissa elämässä tämmöisten asioiden miettiminen on normaalia, mutta tuolla viidakko-oloissa ei kauheesti ollut seksuaaliset asiat mielessä. Itse asiassa minun oli pakko kysyä meidän psykologilta jossain kohtaa, että ”mikä on vialla kun ei mieti seksiä”? Psykologilta tuli asiaan ainakin yksi järkeenkäyvältä kuulostava perustelu ja se oli Maslow’n tarvehierarkia. Kun olet niin sanotussa ”survivor”-modessa, niin niin sulla on tietyt asiat mitkä pitää tyydyttää ennen kuin toiset mieliteot pääsevät pintaan, Sampo kirjoitti.

Lue myös: Oho, Sampo Kaulanen repäisi: otti näyttävän Selviytyjät-tatuoinnin – kuva!

Hygienia hakusessa

Sampo muistutti, että suurin osa saarella olleista oli varattuja, ja kaikki ikävöivät puolisoitaan ja perheitään. Syrjähyppy ei edes käynyt hänen mielessään.

- Vaikka oli nättejä likkoja, niin kyllä siinä oli se peli ja siitä selviytyminen mielessä. Ei seksi. Ei edes itsekseen, eli amuletti sai olla housuissa ihan rauhassa. Tietysti voin vain puhua omasta puolestani!

LUE MYÖS: Sara Chafakin nänni paljastuu Selviytyjät-ohjelmassa! Bikiniyläosa pettää, paljas rinta pullahtaa esiin - kuvat!

Hän muistutti siitä, että saarella hygieniasta huolehtiminen oli haastavaa.

Saarellahan ei ollut hygieniavälineitä, paskottiin kuoppiin, ei sheivailtu alapäitä, saati sitten pesty juustoja nahkojen alta. Omnom!!! No makunsa kullakin, mutta melkoisen extreme-meiningistä täytyisi tykätä, eikä voi olla niin justiinsa tuon hygienian kanssa, jos saarella haluaisi hassutella.

Lue Sampon blogikirjoitus kokonaisuudessaan Baanan sivuilta

LUE MYÖS: Janni Hussi avautuu blogissaan pahasta riippuvuudestaan – kuukauden vieroitus ennen Selviytyjät-ohjelman kuvauksia!

KATSO: Hups, Sara Chafakin bikinien yläosa valahti taas alas Selviytyjissä – paljas rinta paljastui! Kuvat!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!