fbq
Telkkari
16.04.2018 10:05
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Ari Lahti
Sampo Kaulanen avautuu Juhana Helmenkalastajasta.
Sampo Kaulaselta raju avautuminen Juhana Helmenkalastajasta Selviytyjät-riidan jälkeen – ”Hän ei mielestäni havaitse näitä vikoja itsessään”
Telkkari
16.04.2018 10:05
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Ari Lahti

Sunnuntaina (15.4.) Selviytyjät Suomi -ohjelmassa nähtiin kilpailijoiden välillä raju sanallinen yhteenotto, kun Juhana Helmenkalastaja hermostui koskemattomuuskilpailun jälkeen muiden osallistujien häntä vastaan kohdennetusta kisataktiikasta.

Lue myös: Selviytyjissä kauden rajuin riita – kansainvälinen tuotantotiimikin ihmeissään hurjasta käänteestä: ”Toinen vieressä näyttää persettä, sä keskisormea!”

Asia aiheutti runsaasti suukopua kisan jälkeen myös heimoneuvostossa, jonka päätteeksi Juhana äänestettiin ulos ohjelmasta.

Lue myös: Selviytyjät Suomen kovin pelaaja ulos ohjelmasta poikkeuksellisen rajun juonittelun jälkeen: Tavallaan otan kehuna äänet!

Nöyryys puuttui

Koskemattomuuskilpailun voittanut kyläkauppias ja sometähti Sampo Kaulanen avautui blogissaan Juhanan käytöksestä ohjelman kuvausten aikana. Sampo kirjoittaa, että Juhana piti itseään vaarallisena kilpailijana, mutta Sampon mukaan hän ei ollut pelillinen uhka, vaan Juhana äänestettiin ulos ärsyttävyytensä takia.

Minun mielestäni Juhanan peli kaatui hänen sosiaalisiin taitoihin ihmisten kanssa. Vaikka hän on hyvä puhumaan ja älykäs kaveri kaikin puolin, niin häneltä puuttuu tietynlainen nöyryys. Juhana osaa kertoa osaamisensa, ehkäpä liiankin hyvin. Itsekehu ärsyttää ihmisiä pitemmän päälle. Päälle painaminen ärsyttää myöskin. Juhana halusi koko ajan hallita tilanteita ja kertoa että miten peliä pitäisi pelata. Tämä ärsytti ihmisiä, Sampo paljastaa blogissaan.

Lue myös: Selviytyjät-juonittelija Sampo Kaulanen avautuu hurjasta kännikäyttäytymisestään – ryyppyputkella karmeat seurakset: ”Miten tämä fiilis voi olla näin karmea?”

Juhana oli itsekäs

Myös Juhanan itsekäs käytös ärsytti Sampon mukaan muita ihmisiä saarella.

Kun ruokaa jaettiin niin Juhana halusi olla monesti ensimmäisenä ottamassa sapuskaa. Kun banaaneja jaettiin, Juhana otti isoimman. Jos olit sytyttämässä tulta niin Juhana tuli kertomaan et miten homma hoidetaan paremmin.

Lue myös: Sampo Kaulanen hermostui Helena Ahti-Hallbergille - rajua peliä Selviytyjien pudotuksessa: "Puukotimme häntä selkään!"

Pudottuaan ohjelmasta Juhana väitti tulleensa muiden kiusaamaksi. Sampon mukaan kyse ei ollut kiusaamisesta, vaan siitä etteivät muut jaksaneet enää Juhanan itsekästä käytöstä.

Veikkaan että Juhana ei allekirjoita tätä väitettä koska hän ei mielestäni havaitse näitä vikoja itsessään. Mutta eihän nuo välttämättä vikoja olekkaan! Joskus toivoisin itseltäkin enemmän röyhkeyttä mutta luonne ei vain anna periksi. Mielummin jaan sapuskat ensin muille kuin otan itse ensimmäisenä, Sampo pohtii.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »