Hyppää pääsisältöön
Sampo Kaulanen kertoo blogissaan Selviytyjät-ohjelman pudotuksesta.

Sampo Kaulanen puolustaa blogissaan Selviytyjät-ohjelman yllätyskäännettä – ”Aloin pelkäämään Kain ylivertaisuutta”

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpaileva kyläkauppias Sampo Kaulanen taustoittaa blogissaan sunnuntaina (18.3.) esitetyn jakson yllätyspudotusta.

Uuteen heimoon yksilökilpailun perusteella suoraan päässeet Sara Chafak, Juhana Helmenkalastaja, Janni Hussi, Sampo Kaulanen ja Katja Ståhl joutuivat yhdessä päättämään, kuka joutuu kotimatkalle. Heidän päätöksensä perusteella lähtöpassit sai näyttelijä Kai Vaine.

Lue myös: Selviytyjät Suomi -sarjasta lähtöpassit sai vaarallisin pelaaja: Olisi pitänyt pelata huomattavasti fiksummin!

Kotisohvalta helppo kritisoida

Päätöstä tekemässä ollut Sampo perustelee blogissa dramaattista päätöstä, jota on pidetty raukkamaisena ja epäreiluna, koska ohjelman aikana Kai on ollut yksi parhaimmista kilpailijoista.

Sampo huomauttaa, että kotisohvalta käsin on helppo kritisoida kilpailijoiden päätöksiä.

Kotikatsomon etuihin kuuluu se että näkee mitä kaikki puhuvat haastatteluissa. Meillähän saarella ei ollut mitään käryä, mitä kukanenkin meistä oikeasti hautoi mielessään, Sampo kertoo blogissaan.

Lue myös: Sampo Kaulaselta yllättävä ja karu tilitys Kai Vaineesta: "Kai on se tyyppi, joka liehittelee sun vaimoa - muijathan ui sille pöksyihin saman tien!"

”Aloin pelkäämään Kain ylivertaisuutta”

Kun joukkueet sekoitettiin pari viikkoa aikaisemmin, Sampo valitsi Kain omaan heimoonsa, koska halusi älyä ja voimaa.

Kai on äärettömän fiksu, karismaattinen, hauska ja todella fyysinen kisaaja, Sampo kertoo.

Mutta samalla Kain ylivoimaisuus osoittautui hänen heikkoudeksi kilpailun kannalta. Sampo kertoo huomanneensa, että hän itse joutuu ongelmiin, jos Kai etenee kilpailussa pidemmälle.

Olin täysin varma että hänen vanhat liittonsa ovat paljon kestävämpiä kuin meiän välinen uusi liiton alku. Tästä syystä aloin pelkäämään Kain ylivertaisuutta. Kukaan ei halua joutua yksilötehtäviin kaverin kanssa, joka pieksee sinut ylivertaisuudellaan ja voi myös puhua ihmisiä ympäri, Sampo perustelee vahvan kilpailijan pudottamista.

Lue myös: Oho, Sampo Kaulanen repäisi: otti näyttävän Selviytyjät-tatuoinnin – kuva!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!