Hyppää pääsisältöön
Sampo Kaulanen ja Helena Ahti-Hallberg

Sampo Kaulanen hermostui Helena Ahti-Hallbergille - rajua peliä Selviytyjien pudotuksessa: "Puukotimme häntä selkään!"

Sampo Kaulanen kertoo Baanan blogissaan, mitkä asiat vaikuttivat siihen, että Helena Ahti-Hallberg äänestettiin ulos Selviytyjät Suomi -ohjelmasta sunnuntaina.

Kyläkauppiaan mukaan Helena oli puhunut pelistä ja liitoista Katja Ståhlin ja joidenkin muiden kilpailijoiden kanssa. Sampon mukaan Helena olisi halunnut luoda liiton, joka voisi pudottaa muita kilpailijoita mielensä mukaan.

No, vedin sitten kuulemastani herneet nokkaan ja marssin Helenan luo ja kysyin melkoisen kiukkuiseen sävyyn ”Helena, tuleeko nyt puukkoa selkään vai mikä meininki”. En edes ole varma et kuulinko loppujen lopuksi oikein mutta minun tunne reaktio oli todella lapsellinen. Joka tapauksessa tuo heitto suututti Helenan ja aiheutti melkoisen lumipallo efektin. Tunnelma oli todella kireä sen jälkeen, Sampo kirjoitti.

Puukotti selkään

Sampo antoi oman koskemattomuusamulettinsa Kimmo Vehviläiselle, koska uskoi muiden äänestävän tämän pois.

Halusin antaa Kimmolle amuletin koska olin aivan sata varma että häntä äänestetään ja mikäli hän putoaa niin koko peli muuttuu vaikeammaksi myös minun kannalta. Helenan koin itselleni todella rajuksi uhkaksi, koska hänen voiton nälkänsä heräsi niin suureksi, että hän olisi voinut olla todella kova uhka. Helena myös sanoi minulle, että ei voi välttämättä enää äänestää meidän liiton nimissä. No mitä me tehtiin? Meidän tiimi loppujen lopuksi pitikin yhtä. Me uskoteltiin Helenalle että äänestämme Ilaria ja kuitenkin loppujen lopuksi puukotimme häntä selkään. Ajattelin että jos Helena, Ilari, Katja ja Juhana äänestää Kimmoa niin amuletti kumoaa heidän äänet ja Helena tippuu pois joka tapauksessa. Ilaria emme pitäneet uhkana.

Lue Sampon blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.30.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!