fbq
Telkkari
03.05.2017 13:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA
Sami Kuronen iltanuotiolla
Sami Kuronen höykyttää Jonnea Temptation Islandilla: Mitä sä heittelet tollasta diibadaabaa?! 
Telkkari
03.05.2017 13:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA

Temptation Islandilla vieraillaan torstai-iltana jälleen iltanuotiolla. Kaikki joutuvat katsomaan puolisoidensa videot, mutta erityisesti Jonnen ja hänen avopuolisonsa Sonjan videot aiheuttavat kovaa keskustelua. 

Sonjan sydän särkyy Temptation Islandilla: Jonnen sormet viuhuvat vieraissa pöksyissä - useasti!

Sonjan videolla Jonne näkee, kuinka sinkkumiehet kritisoivat häntä erittäin karuin sanoin, kuinka Sonja ja hänen mielitiettynsä Miikka sopivat yhteisestä lomasta kuvausten jälkeen ja kuinka he nousevat aamulla samasta sängystä. 

Lue lisää: Temptation Islandin ensimmäinen romanssi sai sinetin? Sonja ja Miikka tekivät lemmekkään sopimuksen!

Jonne iltanuotiolla  Temptation Islandilla
Jonne kuvassa vasemmalla

- Muiden puheiden perusteella joulu vietetään yksin ilman Sonjaa. On vaikea sanoa, haluaako Sonja Miikan sinne Thaimaahan vai mut sinne mukaan, Jonne avaa ajatuksiaan, mutta pian ohjelman juontaja Sami Kuronen muistuttaa Jonnea siitä, että kyllä videolla nähtiin nimen omaan Sonjan ja Miikan sopivan yhteisestä lomasta. 

Sonja on kertonut useasti sekä kanssakilpailijoilleen että Samille iltanuotiolla, kuinka hänen Jonne-puolisonsa on manipuloiva.

Sonja iltanuotiolla

- Sonja on sanonut monia muitakin ikävi asioita, niin olisiko vihdoin käynyt niin, että Sonjan silmät ovat avautuneet? Alkavatko sun kulissit pikkuhiljaa kaatua? Sami kysyy Jonnelta.

- Mulla ei ole mitään kulisseja, samalla kaavalla mennään eteenpäin. Eletään elämää päivä kerrallaan eteenpäin ja katsotaan mitä se tuo tullessaan.

- Tollasen videon jälkeen sä tollasta diibadaabaa siinä heittelet? Hyvin sä noita kulisseja pidät yllä illasta toiseen, hyvää yötä, Sami töksäyttää. 

Mitä muuta iltanuotiolla tapahtuu? Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!