Telkkari

Sami Kuronen höykyttää Jonnea Temptation Islandilla: Mitä sä heittelet tollasta diibadaabaa?! 

03.05.2017 13:00

Temptation Islandilla vieraillaan torstai-iltana jälleen iltanuotiolla. Kaikki joutuvat katsomaan puolisoidensa videot, mutta erityisesti Jonnen ja hänen avopuolisonsa Sonjan videot aiheuttavat kovaa keskustelua. 

Sonjan videolla Jonne näkee, kuinka sinkkumiehet kritisoivat häntä erittäin karuin sanoin, kuinka Sonja ja hänen mielitiettynsä Miikka sopivat yhteisestä lomasta kuvausten jälkeen ja kuinka he nousevat aamulla samasta sängystä. 

Jonne iltanuotiolla  Temptation Islandilla
Jonne kuvassa vasemmalla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Muiden puheiden perusteella joulu vietetään yksin ilman Sonjaa. On vaikea sanoa, haluaako Sonja Miikan sinne Thaimaahan vai mut sinne mukaan, Jonne avaa ajatuksiaan, mutta pian ohjelman juontaja Sami Kuronen muistuttaa Jonnea siitä, että kyllä videolla nähtiin nimen omaan Sonjan ja Miikan sopivan yhteisestä lomasta. 

Sonja on kertonut useasti sekä kanssakilpailijoilleen että Samille iltanuotiolla, kuinka hänen Jonne-puolisonsa on manipuloiva.

Sonja iltanuotiolla

- Sonja on sanonut monia muitakin ikävi asioita, niin olisiko vihdoin käynyt niin, että Sonjan silmät ovat avautuneet? Alkavatko sun kulissit pikkuhiljaa kaatua? Sami kysyy Jonnelta.

- Mulla ei ole mitään kulisseja, samalla kaavalla mennään eteenpäin. Eletään elämää päivä kerrallaan eteenpäin ja katsotaan mitä se tuo tullessaan.

- Tollasen videon jälkeen sä tollasta diibadaabaa siinä heittelet? Hyvin sä noita kulisseja pidät yllä illasta toiseen, hyvää yötä, Sami töksäyttää. 

Mitä muuta iltanuotiolla tapahtuu? Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!