Sami Kuronen

Sami Kuronen ei voisi kuvitella osallistuvansa Temptation Island Suomeen: En selviäisi siellä parisuhteessa!

27.02.2020 18:02

Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen on seurannut viettelysten saaren tapahtumia jo seitsemän tuotantokauden ajan. Hän on nähnyt lukuisten pariskuntien ylä- ja alamäet aitiopaikalta, ja ohjelman tekeminen on saanut hänet pohtimaan omia käsityksiään parisuhteesta.

- Kausien tekemisen jälkeenkin uskon rakkauteen. Uskon, että toimivan parisuhteen voi saada. Arvostus luottamusta kohtaan on kasvanut koko ajan näiden vuosien aikana. Sen saavuttaminen ei ole itsestään selvää ja helppoa, ja se vaatii töitä. Kun sen saavuttaa, on sen päälle helppo rakentaa vaikka mitä, Sami kertoi Seiskalle Temptation Island Suomen lehdistötilaisuudessa.

Temptation Island Suomen Emilia ja Wallu ovat eronneet jo ainakin kuusi kertaa: Rakkaus pitää meidät yhdessä!

"Arvostan pariskuntia todella paljon!"

Juontaja myöntää, ettei hän haluaisi itse osallistua ohjelmaan – etenkään varattuna.

- Itseni tuntien en selviäisi sieltä parisuhteessa. Se, että joutuisin olemaan kolme viikkoa niin, etten voi käsitellä asioita kumppanini kanssa ja näkisin hänet vain videoiden välityksellä olisi liian rankka paikka minulle. Arvostan pariskuntia todella paljon, koska heillä on ollut rohkeutta. Ne, jotka ovat selvittäneet sen tien ja jatkaneet pariskuntina, on heidän suhteensa useimmiten myös vahvistunut. 

Temptation Island Suomessa juhlitaan vähintään joka toinen päivä, ja resorteissa tunnelma muuttuu villiksi hyvin nopeasti.

- Tässä iässä en pystyisi vetämään Temptation Island Suomi -reissua resortin puolella. Jos joku olisi kysynyt parikymppiseltä Samilta, lähdetkö sinkuksi Tempparit-saarelle pitämään hauskaa, olisin saattanut harkita asiaa – heikkona hetkenä ehkä jopa suostua, juontaja naureskeli.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin 18.3. alkaen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!