fbq
Telkkari
04.11.2016 17:53
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Sami Hedberg Konttori-sarjan kulisseissa: En ole nähnyt vaimoa hetkeen - kuvakooste!
Sami Hedberg Konttori-sarjan kulisseissa: En ole nähnyt vaimoa hetkeen - kuvakooste!
Telkkari
04.11.2016 17:53
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Suosikkikoomikko Sami Hedberg, 35, tähdittää tunnetun Konttori-komediasarjan suomalaisversiota. Sarjassa Sami esittää päähenkilöä, toimiston pomoa Pentti Markkasta.

Seiska pääsi seuraamaan sarjan viimeisen jakson kuvauksia. Sami on urakan loppumetreillä tyytyväinen.

– Olemme tehneet pitkiä päiviä, mutta kuvauksissa on hauskaa ja mielekästä, sillä meillä on mukava kuvausporukka.

 

 

Paljon vuorosanoja

Sarjan kuvaukset kestivät kuusi viikkoa joka arkipäivä, eikä Samille juuri jäänyt kahdenkeskistä aikaa vaimonsa Ilonan kanssa.

– Yhdeksältä maskiin ja illalla kotiin kuuden tai seitsemän aikoihin. Kotiin päästyäni luin seuraavan päivän vuorosanoja, sillä roolihahmoni puhuu todella paljon, ihan liikaa. Vaimo on tyytyväinen. En ole kyllä nähnyt häntä hetkeen, Sami vitsailee.

– Kiireinen aikataulu ei tullut Ilonalle yllätyksenä, mutta onneksi olen saanut olla illat kotona. Kolme viikkoa sitten alkoi jälleen standup-kiertue. Muutama viikko on tehty töitä joka päivä.

 

 

Stand up ei jää

Sami samaistuu roolihahmoonsa, koska näkee Markkasessa samoja piirteitä kuin itsessään.

– Roolihahmo heittää koko ajan omasta mielestään hyvää läppää, eikä häntä haittaa, etteivät kaikki naura. Hän itse nauraa jutuilleen koko ajan. Joidenkin työtehtävien vastuun hän jakaa muille, että hoitakaa te ja oikeastaan tämän piti olla tehty jo. Myönnän, olen itse samanlainen. Kamerat olisi voitu tuoda suoraan meidän konttorillemme, Sami nauraa.

 

 

Vaikka Sami nähdään Konttori-sarjassa sekä supersuositun Luokkakokous-elokuvan jatko-osassa, hän tekee ahkerasti myös standup-keikkoja.

– En pysty jättämään stand upia. Mietin, kun tein 365 keikkaa vuodessa, että tylsistyyköhän tässä, mutta olen aivan innoissani, kun pidin kevään taukoa. Ihan törkeän siistiä tehdä kiertuetta.

 

Näytteleminen kiinnostaa

Sami on entistä kiinnostuneempi näyttelemisestä.

– Tämä on jotain, mitä olen aina halunnut tehdä. Olen avoin uusille mahdollisuuksille. Tällä hetkellä olen komediarooleissa, mutta olisi kiva kokeilla muutakin. Ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan jälkeen tuli fiilis, että nyt johonkin gladiaattorirooliin ja äkkiä, Sami naureskelee.