Telkkari

Salkkarien Pete Lattu: Höpö höpö -kohtaukset ovat töissä hauskimpia!

27.01.2017 14:15

Salatuissa elämissä Kalle Laitelaa näyttelevä Pete Lattu pitää ikimuistoisimpana Salkkari-hetkenään roolihahmonsa ulostuloa kaapista. 

- Meillä oli tosi hauskaa, kun kuvasimme kohtauksen, jossa Kalle tuli konkreettisesti kaapista. Se oli sitä vaihetta, kun Kallesta oli kuoriutumassa homo. Kalle oli poikaystävänsä kanssa asunnossa, jossa oli iso kaappi, jonka sisältä Kalle tuli ulos. Kohtaus aloitettiin repliikillä ”Tuu nyt sieltä kaapista ulos”. Höpö höpö -kohtausten kuvaaminen on aina hauskaa.  

"Fyysinen puoli ei pelittänyt"

Pete Lattu on sarjan alkuperäiskaartia, vaikka hän olikin välillä pois sarjasta 10 vuoden ajan. Vuosien saatossa Kallella on ollut useita eri poikaystäviä. Kalle meni aikoinaan naimisiin Kuisman kanssa, jota näytteli kansanedustaja Antero Vartia.

- Kallella oli sarjan alussa yksi tyttöystävä, josta myöhemmin tuli sitten kurssikaverini Teatterikorkeakoulussa. Kallen ja tytön suhteesta ei oikein tullut mitään Kallen homouden takia. Kallella oli myös läheinen ystävyyssuhde Katariina-lääkärin kanssa. He rakastuivat, mutta fyysinen puoli ei lähtenyt pelittämään millään tavoin. Kyseisten kohtausten kuvaaminen on ollut hauskaa, koska ne ovat hyvin erilaisia kuin mihin olen Kallena tottunut.

Idätyskiireitä

Kotitarveviljelystä innostunutta Peteä työllistävät tällä hetkellä kylvötyöt.

- Nyt pitäisi viimeistään laittaa latva-artisokat itämään ja ei mene kauaa, kun tomaatteja pitää ruveta kasvattamaan. Kotitalousviljely on tulevaisuutta.

Petellä on kaksi lasta vaimonsa kansa.

- Lapseni ovat sen verran isoja, että he saavat katsoa jo Salkkareita. Televisio on kotonamme harvakseltaan päällä ja joskus siellä pyörii Salkkarit.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!