fbqSalkkari-kaunotar avautuu juhlimisestaan: Kakkospäivät ovat parhaita! | Seiska
Telkkari
23.09.2016 12:39
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Salkkari-kaunotar avautuu juhlimisestaan: Kakkospäivät ovat parhaita!
Salkkari-kaunotar avautuu juhlimisestaan: Kakkospäivät ovat parhaita!
Telkkari
23.09.2016 12:39
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska oli taannoin paikalla, kun Salatut elämät -tähdet kuvasivat Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjaa. Se esitetään Katsomo-palvelussa.

Nettisarjaa tähdittävät Salkkareiden Nora Rinne, Johanna Puhakka, Irina Vartia, Monika Lindeman sekä Tiia Elg, jonka kuvauspäivä on päättynyt hetkeä aikaisemmin. Tekeillä on baari-illan jälkeinen kohtaus, jossa näyttelijät muistelevat edellisillan tapahtumia.

– Sarjassa on enemmän tuhmuutta kuin tätejä. Luvassa on naisten bilereissu pitkän kaavan mukaan, aamuun asti. Tässä valloilleen pääsevät pohjoisen naiset, sillä kyseessä ei ole mitään pikkutissuttelua, Monicaa näyttelevä Irina Vartia toteaa.

– Aikuisten naisten biletys ei ole mitään hyssyttelyä tai tyttöjen hommaa. Camillalla on yleensä kova kontrolli päällä, mutta roolihahmoni ote alkaa lipsua, kun pöytään kannetaan viidettä tai kuudetta viinipulloa, Nora hymyilee.
 

Rullaluistelukisaa pienessä hiprakassa

Kuvausten lomassa näyttelijät ovat keskustelleet omista bilereissuistaan. Nora sanoo, ettei juhliminen ole täysin vierasta edes kahden lapsen äidille.

– Tosin lasten syntymän jälkeen minulla ei ole enää yhtä kova meno päällä. Kakkospäivät ovat yleensä ihan parhaita, kun löysät on otettu pois. Silloin meno on rentoa. Minulta löytyy myös hauskoja polttarikokemuksia. Olen vetänyt kaverin polttareissa neonpinkeissä sukkahousuissa rullaluistelukisaa pienessä hiprakassa.