Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Jasper Pääkkönen

Saku Salin is back! Jasper Pääkkönen julkaisi yhteiskuvan legendaarisesta Salkkarit-perheestä, katso kuva!

Kovassa kansainvälisessä nosteessa oleva näyttelijä Jasper Pääkkönen tekee yllätyspaluun juurilleen! Näyttelijä nähdään Salatut Elämät -sarjan spin off Pihlajasadussa, Saku Salinin hahmossa. 

Lue myös: Skumppaa Löylyssä! Hollywoodia valloittava Jasper Pääkkönen villitsi oman baarinsa terassilla – kuvat!

Vaihtoehtoinen todellisuus 

Jasper näytteli salkkareissa vuodet 1999-2002. Pihlajasatu-sarjassa kerrotaan vaihtoehtoinen totuus sille, miten Salinien ja Sievisten perheille olisi voinut tapahtua. 

Jasper nähtiin roolissaan tiistaina 25.6

- Siitä on joku kahdeksantoista vuotta, kun olen täällä viimeksi ollut, eikä juuri mikään ole oikeastaan miksikään muuttunut. Ehkä yllättävän vähän tuntuu miltään, niin kuin positiivisessa mielessä, näyttelijä kertoi MTV:lle.

Seiska uutisoi jo kolmisen viikkoa sitten Jasperin paluusta kesäsarjaan. 

Vanha jengi

Jasper julkaisi Instagram Stories -osiossaan kuvan, jossa hän poseeraa vanhan Salkkarit-jengin kanssa.

Kuvassa poseeraa Salinin perhettä näytelleet Jaana Saarinen (Maarit) Tuomas Kytömäki (Aleksi), Tarja Omenainen (Hanna), Jouko Keskinen (Jukka), Jonna Keskinen (Silja), sekä Miia Laitelan roolissa näytellyt Venla Saartamo

Jasper
Kuvakaappaus Jasperin Instagram-tililtä.

Jasper kertoi MTV:lle, että hän lahjoitti sarjasta saaman palkkionsa Virtavesien hoitoyhdistykselle Vihtijoen Levoinkosken kunnostukseen. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!