Petra Arvela

Saksan televisiossa valmentava Petra Arvela kuvauksista: ”Kyyneleet silmissä useasti!”

05.04.2020 16:04

Espoosta kotoisin oleva personal trainer Petra Arvela toimi tammikuussa Saksassa alkaneen The Biggest Loser -sarjan (Suurin pudottaja) 11. tuotantokauden valmentajana.

Sarjan leiriosuus kuvattiin Kreikassa Naxosin saarella ja semifinaali sekä finaali Saksassa. Finaali esitettiin Saksan televisiossa maaliskuun lopussa, ja voiton vei saksalainen Daniel Wittlake, joka kilpaili punaisessa Petran joukkueessa.

Lue myös: Suomalaiskaunotar luo tv-uraa Saksassa – Petra Arvela valmentaa Suurinta pudottajaa!

– Kuvaukset opettivat paljon tv-maailmasta. Aluksi kaikki oli uutta, mutta olen iloinen, että saksalaiset pääsivät näkemään, millainen valmentaja olen. Omasta mielestäni olen valmentajana todella tiukka mutta sydämellinen.

– Kyyneleet olivat silmissä useaan otteeseen. Kyse ei ole pelkästä painonpudotuksesta, vaan osanottajat kamppailevat ongelmien kanssa, joihin saivat apua ohjelman kautta. Pääsin kokonaisvaltaisesti auttamaan kilpailijoita.

Petra luonnehtii itseään todella tiukaksi mutta sydämelliseksi valmentajaksi. – Olen iloinen, että saksalaiset pääsivät näkemään, millainen valmentaja olen.
Petra luonnehtii itseään todella tiukaksi mutta sydämelliseksi valmentajaksi. – Olen iloinen, että saksalaiset pääsivät näkemään, millainen valmentaja olen.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Petran albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!