fbq
Telkkari
09.05.2018 02:07
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Saara Aalto
Saara Aalto joutui ikävään tilanteeseen Euroviisujen lehdistötilaisuudessa - moderaattori joutui ojentamaan toimittajaa!
Telkkari
09.05.2018 02:07
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Viisufinaaliin päässyt Saara Aalto joutui epämiellyttävään tilanteeseen ensimmäisen semifinaalin jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Ruotsalaislehti Aftonbladetin toimittaja halusi tietää, miltä laulajasta tuntui olla ”häviäjien” sijaan ”voittajien” haastattelutilaisuudessa. Saara näytti hieman hämmentyneeltä kysymyksen kuultuaan, mutta vastasi toimittajalle parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue myös: Saara Aalto häkeltyi Euroviisujen semifinaalin tuloksesta: Olin niin hermona!

− Tämä on meille kaikille elämämme paras ilta! Olen iloinen, koska ihmiset tunsivat rakkauteni. Tämä on paikka, johon kuulun. Annoin kaikkeni. Tämä on meille kaikille kilpailijoille tärkeä asia, Saara vastasi.

Saaran vastauksen jälkeen lehdistötilaisuuden moderaattorina toiminut Pedro Penim halusi muistuttaa toimittajia siitä, että semifinaaleissa ei ole häviäjiä tai voittajia.

− Kaikki kilpailijat voittivat mahdollisuuden olla mukana Euroviisuissa. He eivät ole häviäjiä, ja heitä pitäisi tukea. Kaikki kilpailijat olivat uskomattoman hyviä, mutta finaalipaikkoja oli vain kymmenen, Pedro huomautti.

Lue myös: Saara Aalto teki täyden kympin viisusuorituksen: villitsi mustassa pikkumekossa – kuvat!

 

Arpaonni suosi!

Saara sai hyviä uutisia lehdistötilaisuuden loppupuolella, kun kaikki ensimmäisestä semifinaalista jatkoon päässeet kilpailijat arpoivat oman esiintymisosionsa lauantain viisufinaalissa.

Arpaonni suosi Saaraa, sillä hän nousee viisulavalle finaalin puolivälin jälkeen. Jo vuosia on uskottu, että puolivälin jälkeen esiintyvät kilpailijat menestyvät viisufinaalissa lähetyksen alkupuolella esiintyneitä paremmin. Saaran varsinainen esiintymisnumero selviää myöhemmin.

Euroviisujen finaali YLE TV2:lla lauantaina klo 22 alkaen.