Rooli sai Joonas Saartamon tutustumaan aseisiin ja huumeisiin – ”Opettelin piikittämään itseäni!”

Telkkari | 10.02.2019 11:34

Näyttelijä Joonas Saartamo, 38, nähdään C Moren Aallonmurtaja-sarjan toisella tuotantokaudella, mutta hän paljastaa myös saaneensa pääroolin kansainvälisestä elokuvasta. Viime kesänä Keski-Euroopassa kuvattu rakkauselokuva sijoittuu 1800-luvun musiikkimaailmaan.

Lue myös: Näyttelijä Joonas Saartamo eli hetken kuin huippu-urheilija: "Treenasin 7 kertaa viikossa, kahdesti päivässä"

Vaikka pääosa kansainvälisessä tuotannossa olikin Joonakselle upea tilaisuus, sellainen ei ole näyttelijän ykköstavoite.

– Oli hienoa saada rooli elokuvasta, mutta en varsinaisesti tavoittele asemaa Hollywoodin kultatuolissa. Sen sijaan tavoittelen mielenkiintoisia työprojekteja.

Joonas näyttelee Aallonmurtaja-sarjan uudella tuotantokaudella rikollisliigaan kuuluvaa Upia, joka tunnetaan todellisena häslärinä.
Joonas näyttelee Aallonmurtaja-sarjan uudella tuotantokaudella rikollisliigaan kuuluvaa Upia, joka tunnetaan todellisena häslärinä.

 

Lue myös: Eija Ahvo on Joonas Saartamolle erittäin mieluinen työkaveri - eikä ihme!

Joonas tunnetaan fyysisenä näyttelijänä, ja roolejaan varten hän on muun muassa treenannut kuin ammattilaisurheilija ja vetänyt viinaa. Aallonmurtaja-sarjaa varten hän opetteli myös aivan toisenlaisia taitoja.

– Koska sarja keskittyy alamaailmaan, täytyi opetella niin aseiden kuin huumeiden käyttöön liittyviä asioita. Opettelin videon avulla piikittämään itseäni oikealla tavalla, Joonas paljastaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Timo Korhonen ja Cmore
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!