Ronny Roslöf povaa Salkkari-hahmolleen synkkää kevättä: Käyn henkistä taistelua itseni kanssa!

Telkkari | 27.12.2016 19:26

Salatuissa elämissä näyttelevä Ronny Roslöf on saanut runsaasti palautetta sosiaalisen median kautta hänen esittämän Larin ja Petteri Paavolan esittämän Eliaksen rakkaustarinasta.

- Palaute tulee tänä päivänä pitkälti sosiaalisen median kautta, mutta myös muutamia kirjeitä on tullut koskien poikien välistä rakkaustarinaa. Paljon on kysytty myös hahmojen tulevaisuudesta. En voi vielä paljastaa, tekeekö Elias paluun Pihlajakadulle. Keväästä tulee erittäin jännittävä, mutta se ei ole mitään uutta, sillä sellainenhan sarja on aina ollut, Ronny kertoo Seiskalle.    

Petterin esittämä Elias poistui Salatuista elämistä marraskuun alussa, kun hahmo kuoli auto-onnettomuudessa. Sarjan tekijät ovat vihjailleet, että Elias saattaa ensi keväänä palata takaisin Salattuihin elämiin.

Ronnyn uskoo hahmonsa kokevan synkkiä asioita kevään jaksoissa.

- Usein valmistaudun rankkoihin kohtauksiin edellisenä iltana kotona, mutta en ole itkenyt hahmoni juonenkäänteiden takia ennen nukkumaanmenoa tai töistä päästyäni. Larille ei ole kirjoitettu yhtä raflaavia juonenkäänteitä kuin Oona Kareen esittämälle Mariannalle. Ennen kuvauksia käyn henkistä taistelua itseni kanssa, sillä tarpeellinen lataus kohtauksia varten pitää hakea jostain.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!