Hyppää pääsisältöön
Vain elämää promokuva Espanjasta.

Robin paljastaa Vain elämää -kulisseista: Ihmisistä aukeaa aivan uusia puolia!

Vain elämää -kuudennentuotantokauden kuvaukset käynnistyivät tällä viikolla Espanjassa. Tuore Seiska paljastaa, että Vain elämää -poppoon määränpäänä oli Espanjan Málaga, josta artisteille järjestettiin bussikyyti noin 40 kilometrin päähän andalucialaiseen Mondan kylään.

Tänään torstaina (26.1.) Espanjassa vietetään TikTak-yhtyeestä tutun Petran päivää, Robin paljasti eilen keskiviikko-iltana Snapchat-tilillään.

- Ensimmäinen päivä done! Huomenna pitäisi olla Petran päivä, tästä tulee niin siisti kausi. Valitettavasti en voi paljastaa sisällöstä niin paljoa, mutta nyt tulee kova kausi. On ollut siistiä nähdä, miten ihmisistä on auennut puolia joista ei edes tiennyt. Yhteishenki täällä on todella kohdallaan. Odotan omaa päivääni, että millaisia versioita jengi on tehnyt. Voin vain sanoa, että luvassa on ihan huikea kausi. Robin kertoi. 

Petran ja Robinin lisäksi Vain elämää -ohjelman uudella kaudella nähdään  rap-muusikko Nikke Ankara, laulajat Laura Voutilainen sekä Irina, legendaarisen Yö-yhtyeen Olli Lindholm ja Samu Haber Sunrise Avenuesta.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
NELONEN MEDIA

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!