fbq
Telkkari
18.12.2019 21:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis lance ja viivi
Ristiriitaiset tunteet ottavat vallan Viivin ja Lancen viimeisellä iltanuotiolla Temptation Island Suomessa: "Jatkamme yhdessä tai sitten päästän sinut menemään"
Telkkari
18.12.2019 21:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi huipentuu keskiviikkoiltana kauden toisiksi viimeiseen jaksoon. Iltanuotiolla puidaan Viivin ja Lancen parisuhdetta, joka otti rajusti osumia kolmen viikon kuvausmatkan aikana. Lance vietti aikansa Rebeccan kanssa, kun taas Viivi nautti olostaan Grönä kanssa. Molemmat puhuivat tahoillaan mahdollisesta erosta sekä vanhoista haavoista, jotka olivat auenneet ajan saatossa. 

Iltanuotiolla keskustelu kääntyykin nopeasti siihen, että jatketaanko suhdetta vai ei. 

Temptation Island Suomi -Viivi kertoo järkyttävän paljastuksen Lance-rakkaastaan - törkeä kommentti ulkomuodosta painaa yhä: "Etsitään sulle laihempi muija"

viivi

- Pähkinänkuoressa: Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko me otetaan nämä neuvot käyttöön kotona ja jatketaan yhdessä entistä vahvempina, tai sitten asiat painavat liikaa ja mun isoin rakkauden teko tulee olemaan se, että päästän sinut menemään. Jompikumpi, Viivi aloittaa. 
 
- Mun on pakko olla sen jälkimmäisen kannalla, koska muuten en pysty olemaan se kuka voisin olla, Lance jatkaa. 

Tässä vaiheessa voisi kuvitella, että kaksikko on päättänyt päättää suhteensa yhteisymmärryksessä, mutta toisin kävi. 

- Toinen vaihtoehto on se, että otetaan aikalisä Suomessa. Tällä matkalla on nähnyt kuplamaailman ja sitten Suomessa näkisi elämän ilman toista, Viivi koittaa pyörtää miehensä päätöstä.

- Ihan hyvä ehdotus, mut ollaan toikin käytetty jo. En halua tyrmätä sitä, mutta nyt en nää sitä realiteettina, Lance jatkaa. 

Leppyykö Lance? Lähtevätkö he yhdessä Temptation Island Suomesta? Se selviää kello 22!