Telkkari
Katso videot!

Raskaushuhujen keskellä oleva Temptation Island -Vilma ei säästellyt sanojaan - lyttäsi kohuohjelman: Minua ei kiinnosta nähdä, kuka p**ee ketäkin!

04.12.2019 14:08

Temptation Island Suomessa kaksi kertaa mukana ollut Vilma Karjalainen pettyi kohusarjan kuudenteen kauteen.

Vilma on julkaissut Youtube-kanavallaan videon, jossa hän ruotii loppusuoralla olevan Temptation Island Suomen pariskuntia sanojaan säästelemättä. 
Vilma kritisoi kauden jokaista pariskuntaa. Varatuista miehistä etenkin Väpä ja Lance saavat Vilman vihat niskaansa.

- Se Väpän yystäminen siellä sängyssä.. Olen nähnyt liikaa. En halua nähdä, kun Väpä jyystää jotain muijaa siellä. Minulla ei ole Väpästä mutua sanottavaa kuin se, että hän ei ole hauska, Vilma sanoi.

Jos Väpä ei ollut Vilman suosikki, ei Lance pääsee yhtään helpommalla.

- Voi että, Lance riipii aivojani. Hän on hyvin raivostuttava – ehkä jopa kaikkein ällöttävin. Hän on Väpän kanssa jaetulla ykkössijalla. Lance on tietyllä tavalla huono mies. Minun tulee paska fiilis, kun katson ohjelmaa. En pidä Lancesta ollenkaan ohjelman perusteella. Hän on niljakas.

Suosikikseen Vilman nimeää Lancen tyttöystävän Viivin.

- Hän on hauska ja ajattelija. Häneltä tulee paljo järkeviä juttuja.

 

”Minua ei kiinnosta nähdä, kuka panee ketäkin!”

Vilma kritisoi kuudetta Temptation Island Suomi -kautta. Hän olisi halunnut nähdä jatkuvan sekoilun sijaan syvällisempää sisältöä.

- Kaipasin ohjelmaan erilaista meininkiä kuin tällä kaudella on ollut. Minua ei kiinnosta nähdä, kuka panee ketäkin. Halusin nähdä henkilöiden kasvua ja kokemuksia. Vähän kuin minun ja Juuson viimeisin keissi. Tiesin, että kumpikaan ei petä toista, mutta meillä oli kaikkea muuta. Kaipasin kaudelle enemmän sitä muuta. Minulle viihdettä ei ole se, että joku pettää.

 

Raskaushuhuja

Viime aikoina Vilman ympärillä on ollut raskaushuhuja, sillä hän liittyi suosittuun vauvaryhmään Facebookissa. Seiska tavoitti Vilman, joka kiisti olevansa raskaana.

- Liityin ryhmään, koska minua on alkanut kiinnostaa vauvat ja raskausaika. Olisi ihana saada oma lapsi parin vuoden sisällä, Vilma kertoo Seiskalle.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Youtube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Huh, mikä mörssäri! Kehonrakennusmestari nousee nyrkkeilykehään Myyrmäessä: melkoinen urheilutausta – katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!