Telkkari

Rakkauteen pettynyt Temptation Island -Valto aikoo jättää Suomen – edessä tuhansien kilometrien muuttomatka: Hyvä vaihtaa maisemaa hetkeksi!

06.06.2020 10:46

Temptation Island Suomen seitsemännen kauden viimeisessä jaksossa parisuhteensa päättänyt Valto haluaa pyyhkiä kohusarjan pölyt jaloistaan ja vaihtaa maisemaa.

TIS-Iltaroviossa vieraillut Valto kertoi aikovansa muuttaa Maltalle. Hänen oli tarkoitus muuttaa sinne yhdessä ex-tyttöystävänsä Miran kanssa, mutta Temptation Islandin tapahtumat ja niiden aiheuttama ero muuttivat suunnitelmia.

- Kun opiskelin fysioterapeutiksi muutama vuosi sitten, ajauduin todella syvälle vedonlyöntiskeneen ja kaikkeen, mitä siihen kuuluu. Minulla on sieltä aika kova kokemus. Olen menossa tekemään töitä eräälle vedonlyöntifirmalle, Valto kertoi.

 

Maltalle muuttaminen oli suunnitelmissa jo ennen Temptation Island Suomea.

- Koronatilanne on hidastanut asioita, enkä ole voinut lähteä mihinkään Temptation Islandin takia. Vähän tuntuu siltä, että on hyvä vaihtaa maisemaa hetkeksi.

Valto ei halunnut paljastaa työasioistaan paljon, mutta hän kertoi menevänsä töihin vedonlyöntifirman turvallisuuspuolelle

Katso Miran TIS-Iltarvoio-jakso alta:

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!