fbq
Telkkari
06.04.2022 12:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery +
Tico, rakkauden seikkailu
Rakkauden seikkailu: Yhden osallistujan kertomus romani- ja helluntaistaustastaan vetää Marko Björsin hiljaiseksi: ”Tuli surullinen olo”
Telkkari
06.04.2022 12:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery +

Rakkauden seikkailu -ohjelmassa mukana oleva Tico avautuu taustoistaan Marko Björsille 6.4. discovery+:lla nähtävässä jaksossa. 

Lue myös: Rakkauden seikkailu: Marko Björsin ja 27-vuotiaan kumppaniehdokkaan kemiat kohtaavat: ”OIen itsekin yllättynyt, kuinka kiinnostunut hänestä olen”

Marko Björs -Rakkauden seikkailu -ohjelman neljännessä jaksossa Marko Björs vie ryhmätreffeille Artturin sekä Ticon. Kolmikko aloittaa treffit Ticon ohjaamalla liikuntatunnilla. Hän avautuu taustastaan muille. 

– Menetin todella rajulla tavalla elämässäni ihmisen, joten uin välillä aika syvissä vesissä. Tartuin sen vuoksi pulloon. Sitä meni älyttömän paljon. Löysin kuitenkin kuntosalin ja sitä kautta opin käsittelemään murheitani, Tico kertoo. 

Lue myös: Hups, paljastuiko Marko Björsin rakas ennen aikojaan?

Vuosien aikana Tico on saanut pudotettua 55 kiloa. Marko on tiedosta ällistynyt. 

– 50 kiloa pois, korkki kiinni ja elämä haltuun, niin wau, Marko kehuu. 

Jumppatunnin päätteeksi Marko, Artturi ja Tico istuutuvat keskustelemaan. Tico avaa lisää elämäänsä miehille. Hän kertoo olevansa helluntalaistaustainen romani.

– Ei se mikään salaisuus ole. Eikä mun ole vaikea siitä asiasta puhua, mikäli se on luontevaa. Enhän mä nyt esittele itseäni kuitenkaan romani-Ticona. 

Rakkauden seikkailu
Miehet tutustuvat toisiinsa Rakkauden seikkailussa.

Lue myös: Julkkisratsastaja Marko Björs tuli vihdoin kaapista: "Oloni on vapautunut"

Elämä kahdessa vanhoillisessa ympäristössä ei ole ollut aina helppoa.

– Mä muistan sen pilkan seurakunnassakin, mitä on tehty seksuaalivähemmistöistä, niin se oli aika kova paikka, Tico myöntää.

Ticon kertoma vetää Markon hiljaiseksi. 

– Hän on tavallaan vähemmistö vähemmistön sisällä. Tuli surullinen olo siitä, että joutuu taistelemaan asioiden kanssa ekstrapaljon, Marko pohtii kameroille.

Lue myös: "En ole tyrkky enkä bimbo" - Sergey kilpailee Marko Björsin rakkaudesta kohusarjassa - vastaa nyt ilkeisiin huhuihin

Marko Björs – Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »