fbq
Telkkari
30.03.2022 07:30
Teksti: Anuliina Liukkonen |Kuvat: Discovery
Rakkauden seikkailu: Marko ja Sergey
Rakkauden seikkailu: Marko Björsin ja 27-vuotiaan kumppaniehdokkaan kemiat kohtaavat: ”OIen itsekin yllättynyt, kuinka kiinnostunut hänestä olen”
Telkkari
30.03.2022 07:30
Teksti: Anuliina Liukkonen |Kuvat: Discovery

Keskiviikkona 30.3. discovery+:ssa esitettävässä Marko Björs – Rakkauden seikkailun kolmannessa jaksossa Marko Björs saa tilaisuuden viedä yhden sinkkumiehistä helikopterilennolle katsastamaan upeita maisemia yläilmoista käsin. 

Marko valitsee treffeille Sergeyn, joka on nuorin porukasta. Hän arvelee, että Sergey osaa luksuksesta pitävänä miehenä arvostaa tilaisuutta.

– Sergeyssä ehkä kaikkein kiehtovinta on pieni ristiriitaisuus. Hän on tosi nuori ja komea, mutta siellä sisällä on todella järkevä ja ajatteleva ihminen, Marko arvioi.

Lue myös: Hups, paljastuiko Marko Björsin rakas ennen aikojaan?

27-vuotiaan Sergeyn ja 52-vuotiaan Markon keskustelu kääntyy treffien aikana heidän ikäeroonsa. Käy ilmi, että Sergeyn aiemmat kumppanit ovat olleet häntä vanhempia. 

– Iällä ei ole ollut mulle koskaan mitään merkitystä. Vaikka olen nuori, rakastan hyvin tavallisia asioita. Vietetään koti-iltoja, chillataan, mietitään tulevaisuutta ja matkustellaan. Moni mun ikäinen ei vielä ehkä ole siinä tilanteessa. Se on tietenkin mahtavaa, mutta itse koen, että mun sisäinen ikä on vähän vanhempi, Sergey kertoo.

Lue myös: Kaapista ulos tullut Marko Björs: ”Seksuaalisuuteni ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä”

Marko paljastaa, että hänenkin aiemmissa suhteissaan on myös ollut reilusti ikäeroa. Hän on ollut itseään parikymmentä vuotta nuorempien kanssa.

– Jokainen kohtaaminen Sergeyn kanssa täällä Etelä-Afrikassa on ollut mullistava mulle, koska mä oon saanut hänestä aina enemmän ja enemmän positiivista, Marko iloitsee.

Sergey
Sergey pääsee treffeille.

Marko sanoo, että jos hänellä on parisuhde reilusti itseään nuoremman ihmisen kanssa, sitä ollaan heti kyseenalaistamassa. Sergey puolestaan kertoo, että hänen parhaat ystävänsä ovat myös häntä huomattavasti iäkkäämpiä, ja häntä on suorastaan kiusattu asiasta. 

Lue myös: "Mitä helvettiä" - Marko Björs lähtee treffeille entuudestaan tutun sinkkumiehen kanssa - ensireaktio lyö ällikällä!

– Multa kysytään, että miksi sä oot noiden kanssa ja mitä yhteistä sulla on noiden kanssa, vanhojen ukkojen. Ei saa sanoa noin, ei sillä iällä ole mitään merkitystä, hän painottaa.

– Kyllä mun täytyy sanoa, että oIen itsekin yllättynyt, kuinka kiinnostunut hänestä olen, Marko kommentoi treffien päätteeksi kameralle.
– Sergey on herttainen ihminen ja sen lisäksi todella älykäs. Ikäisekseen todella sivistynyt. Hän on tehnyt muhun ison vaikutuksen.  

Marko Björs – Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »