fbq
Telkkari
10.12.2018 15:34
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen
Mikko Penttilä
Putous-voittaja Mikko Penttilä innostui Seiskan fanituote-ehdotuksesta: Kuulostaa erittäin hyvältä idealta!
Telkkari
10.12.2018 15:34
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen

Näyttelijä Mikko Penttilän esittämä Taika-Pasi valittiin Putouksen sketsihahmokilpailun voittajaksi.

Mikko häkeltyi sketsihahmokilpailun voitosta. Hänen kanssaan finaalissa kilpailivat Pilvi Hämäläisen Make-Vauva ja Christoffer Strandbergin näyttelemä Barbi de Voro.

- Voitto tuntuu hienolta! Mahtavaa, että katsojat ovat pitäneet Taika-Pasin huumorista, Mikko kommentoi Seiskalle heti lauantain (8.12.) suoran finaalilähetyksen jälkeen.

Lue myös: Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Mikko Penttilä Seiskalle: Vietän joulun Putous-kollegani kanssa!

Usein Putouksen sketsihahmokilpailun voittajalle on luotu omia oheistuotteita. Esimerkiksi keväällä sketsihahmokilpailun voittanut, Kiti Kokkosen näyttelemä Tanhupallo sai muun muassa oman askartelukirjansa. Mikon mukaan oheistuotteista ei ole vielä puhuttu, mutta hän innostui Seiskan ehdottamasta Taikaboksista.

- Taikaboksi kuulostaa erittäin hyvältä idealta! En osaa sanoa vielä, tuleeko Taika-Pasille omia tuotteita myyntiin. Olen kuullut, että tällä hetkellä Suomesta löytyy monta innokasta taikuria.

Mikko paljasti, että hänellä itsellään on Taika-Pasi-paita, jonka tekstin fontti on sama kuin Netflixin suositussa Stranger Things -sarjassa.

- Sitä ei varmaan voi julkaista oheistuotteena, ettei tule ongelmia. Taika-Pasilla ei ole aikaa lähteä oikeuteen taistelemaan, Mikko naurahti.