fbq
Telkkari
27.10.2018 16:31
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto ja Ari Lahti
Mikko Penttilän Putous-hahmo on taikuri.
Putous-tähdet paljastavat sketsihahmojensa taustat - Mikko Penttilän esittämä Taika-Pasi perustuu tosielämään: Kolmen kuukauden pesti päättyi kahdessa viikossa!
Telkkari
27.10.2018 16:31
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto ja Ari Lahti

Viime viikolla alkaneessa Putouksessa Seiskan lukijoiden suosikiksi nousi ensimmäisen jakson jälkeen Timo Lavikaisen hahmo Pieru.

Lue lisää: Tässä on Seiskan lukijoiden suosikki Putous-sketsihahmoista - hahmo oli näyttelijälle alun perin vasta kakkosvaihtoehto!

Mikko Penttilän hahmo.

Mikko Penttilän Taika-Pasi on elämänilonsa kadottanut laivataikuri.

– Hahmo on yhdistelmä erilaisia hotelliviihdyttäjiä. Vuonna 2010 olin risteilyisännän viihdytysjoukoissa Royal Caribbean -laivalla. Se ei ollut ollenkaan minun juttuni. Minun piti olla siellä kolme kuukautta, mutta olin kaksi viikkoa.

Parodia omasta itsestäni!

Helmi-Leena Nummelan hahmo.

Helmi-Leena Nummelan Yleis-Sirpa tietää kaikesta kaiken ja puhuu tauotta.

– Hahmo on muhinut ihon alla monia vuosia ja on syntynyt elämääni vaikuttaneista naisista. Se on parodia myös itsestäni! Olen tuonut Yleis-Sirpaan myös itäsuomalaisia juuria.

Make-vauvaa ärsyttää!

Pilvi Hämäläisen hahmo.

Pilvi Hämäläisen Make-vauva on poikkeuksellinen, sillä hän ei vaan jokeltele, vaan sanoo asiat suoraan.

– Olin pohtinut ihan muuta hahmoa, mutta yhtenä aamuna herätessäni mietin, että hahmoni on vauva, jota ärsyttää kaikki. Make on todella tietoinen vauva, Pilvi kertoo.

Lue myös: Näin Putous-tähti Pilvi Hämäläinen suhtautuu negatiivisiin palautteisiin: ”En ole mikään peltisydän, vaan ihminen”

Kuin Helena Petäistö!

Terhi Suorlahden hahmo.

Terhi Suorlahden hahmo Carjaleena Piiracca on maailmaa nähnyt kirjeenvaihtaja, joka on kuin kopio MTV3:n legendaarisesta toimittajasta Helena Petäistöstä.

Nauru tarttui yleisöön!

Lauren Lehtisen hahmo.

Lauren Lehtisen Mimmu on 15-vuotias parisuhdeterapeutti, joka on itse seurustellut vasta puoli vuotta. Mimmun tavaramerkki on kimakka nauru, joka ei lopu millään. Tarttuva nauru villitsi ensimmäisen lähetyksen liveyleisön.

Lue myös: Kenestä kohujulkkiksesta Putous-tähdet tekisivät hahmon? Katso hulvaton Roope Salminen -imitaatio!

Pakoilee virkavaltaa!

Christoffer Strandbergin hahmo.

Christoffer Strandbergin sketsihahmo Barbi de Voro on kahden lapsen mummo, jonka perässä on Suomen poliisin lisäksi CIA ja FBI. Christoffer taitaa korkokengillä kävelyn, sillä sketsihahmo käyttää yli 10-senttisiä korkkareita.

Historiallinen hahmo!

Ernest Lawsonin hahmo.

Ernest Lawson teki tänä vuonna Putous-historiaa, sillä hänen sketsihahmonsa ei ole ihminen vaan robotti Afrobotti. Sketsihahmoilla on perinteisesti hokema, mutta Afrobotti hokee vanhojen Putous-hahmojen hokemia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »