fbqPutous palaa jälleen! Uudet näyttelijät ja juontaja paljastetaan pian - kuka heistä on komein?! | Seiska
Telkkari
30.01.2019 15:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: atte kajova & seiskan toimitus
taika pasi
Putous palaa jälleen! Uudet näyttelijät ja juontaja paljastetaan pian - kuka heistä on komein?!
Telkkari
30.01.2019 15:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: atte kajova & seiskan toimitus

Maikkarin suosikkiohjelma Putous palaa televisioon 11. tuotantokauden merkeissä. MTV paljastaa nettisivuillaan, että kauden näyttelijät ja juontaja paljastetaan yleisölle muutaman viikon päästä 12. helmikuuta. 

Lue lisää: Luulitko, että Salatut elämät on suosittu? Tämä urheilulaji pesi Salkkarit mennen tullen - satojatuhansia katselijoita päivässä!

 

Putous

Putouksen juontajina on vuosien varrella nähty Roope Salminen, Jaakko Saariluoma sekä Heikki Paasonen. Nähtäväksi jää, onko tuotantokaudella jo entuudestaan tuttu juontaja, vai piristääkö sketsihahmokilpailua täysin uusi kasvo. 

Viimeisimmän Putous-kauden voitti Mikko Penttilän esittämä Taika-Pasi, jonka näyttelijä lähti pian kauden päättymisen jälkeen ansaitulle lomalle Putous-kollegansa Helmi-Leena Nummelan kanssa. 

– Kuuba on ollut minulle ja Helmi-Leenalle kiinnostuksen kohteemme jo pitkään. Nyt meillä on mahdollisuus nähdä Kuuban vanhaa kulttuuria, Mikko kertoi Seiskalle Putouksen finaalin jälkeen. Haimme opiskeluaikoina sinne vaihtoon. Nyt, kun Helmi-Leena oli mukana Putouksessa, päätimme toteuttaa matkan. Lomailemme siellä pari viikkoa, Mikko kertoi Seiskalle finaalin jälkeen. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!