fbq
Telkkari
03.10.2017 14:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Isac Elliot, Mikael Gabriel sekä Ville Eerikkilä Punk'd Suomi -kuvauksissa
Punk’d Suomi alkaa: Mikael Gabriel raivostuu, kun hänen ökyautonsa takavarikoidaan - mukana myös Seiskan valetoimittaja!
Telkkari
03.10.2017 14:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Subilla starttaa huomenna keskiviikkona (4.10.) suomalainen versio huippusuositusta sketsiohjelmasta Punk’d.

Sarjan juontajana nähdään YleX-radiokanavalta tuttu Ville "Viki" Eerikkilä.

Ideana on, että eturivin viihdetähdet vedättävät toisiaan erittäin rankalla kädellä. Ensimmäisessä jaksossa uhriksi joutuu räppäri Mikael Gabriel, ja kepposen takana on hänen muusikkokollegansa Isac Elliot.

Poppoo aikoo hinauttaa Mikaelin erittäin kalliin auton miehen nenän edestä siten, ettei Mikael mahda asialle yhtään mitään. Taidetaan settiin sotkea vielä virkavaltakin.

- Tämä on Mikaelin temperamentille oikein hyvä, Isac nauraa.

 

Jengi valmiina? #punkdsuomi alkaa keskiviikkona @subsuomi klo 21.00 ??? #punkd #pränkki

Henkilön Sub (@subsuomi) jakama julkaisu

Mikael Gabrielilla menee kuppi nurin

Tilanne saadaan aikaan, kun Mikael saapuu seuraamaan Isacin kuvauksia. Hän jutustelee kuvausryhmän kanssa, kun parkkipaikalle saapuu hinausauto, joka laittaa miehen upean auton pakettiin.

- Hei jou, mitä sä teet! Kuunteletko sä? Mikael huutaa.

- Tästä on poliisin poisvientimääräys, hinaaja kertoo.

- Miksi olisi? Mikael inttää.

- Tässä on sulle paperit, lue läpi ihan rauhassa vaan. Tässä on poliisin numero mihin voit soittaa. Sä et saa mennä autoon, tämä on rikospoliisillinen tutkinta, ja et saa mennä koskemaan mihinkään tavaroihin, hinaaja ojeistaa. 

Tässä vaiheessa Mikaelin huumori ei enää riitä, vaan hän soittaa paperissa olevaan numeroon ja yrittää tavoitella poliisia, mutta puhelimeen vastaakin ohjelman juontaja Ville.

Mukana myös Seiskan valetoimittaja

Siinä vaiheessa, kun Mikaelia lähestyy Seiskan toimittajaksi esittäytyvä nainen, menee räppärillä totaalisesti kuppi nurin. Mainittakoon, että nainen on ohjelman tuotannosta, eikä oikea Seiskan toimittaja.

- Te ootte kyllä hienoja ihmisiä. Ette voinut ilmoittaa tätä asiaa ilmoittaa mulle eri tavalla, nyt täällä on jotain median edustajia ottamassa musta jotain kuvia!

Ei mene enää kauan, kun leikki laitetaan kesken ja Mikaelille kerrotaan legendaarisesti: Tämä on Punk’d ja sinua on vedätetty!

Punk’d Suomi Subilla keskiviikkoisin kello 21.