fbq
Telkkari
15.10.2017 20:29
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: pasi murto
Jannika B tähdet, tähdet -lähetyksessä
Poikkeuksellinen tunnelataus! Upeana hehkuvat Erika Vikman ja Jannika B tippa linssissä suorassa tv-lähetyksessä!
Telkkari
15.10.2017 20:29
Teksti: eetu ampuja|Kuvat: pasi murto

 

Tähdet tähdet -ohjelman syksyn toisen suoran lähetyksen teemana on rakkauslaulut. André Linmanin jälkeen toisena esiintynyt Erika Vikman tyhjensi pajatson esitettyään Adelen Hello-hittikappaleen.

Upeassa iltapuvussaan tyylikkään vähäeleisesti esiintynyt mutta sitäkin voimakkaammin balladin tulkinnut Erika suorastaan tyrmistytti studioyleisön. Katsojien keskuudesta kajahteli spontaaneja "vau!" -huutoja, joiden päälle kuultiin vielä korviahuumaavat aplodit.

- Ei tätä enää tämän paremmin voi esittää. Ellei sitten Adele, Juhani Merimaa murjaisi palautteessaan.

erika vikman

Myös muut tuomarit olivat vakuuttuneita. Vierailevan tuomarin Hectorin mukaan Erika osui esityksessään "aivan ytimeen."

- Esityksesi naulitsi yleisön siihen paikkaan. Se oli hyytävän hieno esitys. Maria Veitola pureutui puheenvuorossaan Erikan ja Dannyn ikäerosta nousseeseen some-keskusteluun ja toivoi, että Erika huomioitaisiin ennen kaikkea musiikillisen ansioidensa vuoksi.

Moinen palaute ilmeisesti osui ja upposi, sillä Erikan silmät kostuivat sen myötä.

Jannika

Kyyneleitä nähtiin myöhemmin myös Jannika B:n esityksen jälkimainingeissa. Hän tulkitsi itselleen hyvin merkityksellisen Elviksen Always on my mind -kappaleen ja purskahti itkuun jo esityksensä lopussa.

Poikkeuksellinen tunnelataus välittyi loistavasti yleisöön. Jannika sai valtavasti hyvää palautetta paitsi tulkinnastaan, myös rohkeudestaan esittää itselleen niin merkityksellinen kappale.

- Ja sä näytät aivan upealta, Maria hehkutti.