fbqPihtari-Jaakko Hottiksista: Kyllä harrastin seksiä! | Seiska
Telkkari
31.08.2016 15:46
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Pihtari-Jaakko Hottiksista: Kyllä harrastin seksiä!
Pihtari-Jaakko Hottiksista: Kyllä harrastin seksiä!
Telkkari
31.08.2016 15:46
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Hottikset 2.0 -tähti Jaakko, joka on saanut ystäviltään lempinimen Pihtari-Jaakko. Nimi on tullut siitä, että Jaakko kaataa sänkyynsä naisia, joille hän ei loppujen lopuksi edes anna - kääntää vain rehdisti kylkeään ja nukahtaa.

Näin ei kuitenkaan käynyt Hottisten kuvauksissa, sillä Jaakko myöntää, että kettu kävi kolossa.

- Eihän Pihtarin nyt mitään seksiä pitäisi harrastaa, mutta nää on näitä. Miksi olla parisuhteessa, kun voi olla pari suhdetta? No ei, tällä hetkellä parisuhde ei ole ajankohtaista mutta kyllä aina pitää jotain pientä sutinaa olla, Jaakko kommentoi pilke silmäkulmassa.

Kysyimme Hottiksilta, miten viisi viikkoa kestäneet kuvaukset menivät noin niin kuin omasta mielestäsi?

- Päin vi**uahan se meni, mutta onneksi mentiin kieli edellä!

 

 

Mummo läksytti 

12 Hottis-jaksoa kuvattiin viiden viikon ajan. Hottikset kävivät kameran edessä treffeillä sekä viettivät useita kosteita bileiltoja. 

Saa nähdä, miten noi känni-illat menivät, kun tyylinä oli mielummin överi kuin vajari. En mä mitään hirveän tyhmää tainnut tehdä, en muista ainakaan… En ole puhunut vanhempieni kanssa sanaakaan oikeastaan koko ohjelmasta, mutta mummolleni kerroin melkein kaiken. Aluksi sain kuulla kunniani, mutta kyllä mummo sitten loppujen lopuksi huomasi, kuinka iso ja hieno kokemus tämä oli mulle. Sen jälkeen naureskeltiin asialle ihan yhdessä, Jaakko kertoo.

Hottikset 2.0 Nelosella tänään kello 22. Hottis-Jaakko snäppää tänään (31.8.) lähetyksen ajan 21.55 alkaen Seiskan Snapchatissä @seiskasnap!