fbq
Telkkari
29.03.2020 12:17
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto, ALL OVER PRESS, C MORE, DPLAY, ELISA VIIHDE, HBO, VIAPLAY, YLE JA NETFLIX
Pihla Viitala
Pihla Viitala ja Antti Reini tähdittävät kansainvälistä rikossarjaa – Seiska esittelee suoratoistopalveluiden kuumimmat uutuudet!
Telkkari
29.03.2020 12:17
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto, ALL OVER PRESS, C MORE, DPLAY, ELISA VIIHDE, HBO, VIAPLAY, YLE JA NETFLIX

Kansainvälinen yhteistuotanto Cold Courage perustuu Pekka Hiltusen Studio-rikosromaanisarjaan.

Oululaisen Hiltusen Studio-dekkareita on tähän mennessä ilmestynyt neljä kappaletta, joista viimeisin, Syvyys, julkaistiin viime syyskuussa. Noin 10 miljoonan euron budjetilla tehtyä Cold Couragea on puolestaan jo nimitetty Suomen kaikkien aikojen kalleimmaksi tv-sarjaksi.

Lue myös: Suomalainen rikossarja räjäytti potin! Supersuosittu Karppi avasi Pihla Viitalalle runsaasti uusia ovia – saa työtarjouksia Amerikasta asti: ”Koekuvauksissa en ole juossut enää vuosiin!”

Kahdeksanosaisen tv-tulkinnan pääosissa nähdään muun muassa Pihla Viitala, Sofia Pekkari, Antti Reini ja Elmer Bäck.

Cold Courage

Cold Couragen brittiläistä osaamista edustavat muun muassa John Simm (Doctor Who) ja Caroline Goodall (Schindlerin lista).

Sarjaa on kuvattu sekä Suomessa että ympäri Eurooppaa, muun muassa Dublinissa ja Lontoossa. Viaplayn alkuperäissarjan tuotantopuolella on toimijoita Suomesta, Irlannista, Belgiasta ja Islannista.

Viaplay huhtikuu

Lue myös: Monta rautaa tulessa! Raskaana oleva tähtinäyttelijä Pihla Viitala, 37, ramppaa Helsingin ja Tukholman väliä: Äitiyslomailen, jos ehdin!

Naiskaksikko haluaa orgioihin

Paras vuosi ikinä

C Moren alkuperäissarja kertoo kahdesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden elämästään. Sen aikana on tarkoitus niin sanotusti elää täysillä. Asialistalla on muun muassa elämän tarkoituksen löytäminen ja orgioihin osallistuminen. Pääosissa ovat Lotta Kaihua, Ella Lahdenmäki, Joonas Kääriäinen ja Armi Toivanen.

Paras vuosi ikinä C More to

Kulkukoira tulee taloon

Ei haukku haavaa tee

Ohjaaja Lauri Nurkse teki yhteistyötä Pirjo Heikkilän kanssa jo kehutussa Pirjo-sarjassa, ja nyt kaksikko on jälleen vauhdissa. Elisa Viihteen alkuperäissarja on kaikenikäisille sopiva komedia, jossa seurataan Pitkäsen perheen elämää kadulta löydetyn kulkukoiran kanssa. Koira nimetään Haukuksi, mutta sitten siitä paljastuu täysin yllättäviä, yliluonnollisia piirteitä. Heikkilän lisäksi pääosissa ovat muun muassa Jarkko Lahti ja Hannele Lauri.

Ei haukku haavaa tee Elisa Viihde toukokuu

Harri juontaa rikossarjaa

Karhuryhmä

Suomen poliisin valmiusyksikkö Karhu hälytetään paikalle erityisen vaikeissa ja haastavissa rikostilanteissa. Dplay+-palvelun tosi-tv-sarja pureutuu Suomen kovimpiin rikoksiin uhrin sekä tekijän että poliisin näkökulmasta. Sarjaa luotsaa entinen karhuryhmäläinen Harri Gustafsberg. Hänet tunnetaan myös Jutta Larmin (entinen Gustafsberg) ex-aviomiehenä.

Karhuryhmä Dplay+ toukokuu

Lue myös: Entinen Karhu-ryhmän poliisi Harri Gustafsberg: Stressi vei jopa näkökyvyn!

Salainen agentti palaa kotiin

Le Bureau

Ranskalaissarja sijoittuu salaisten agenttien maailmaan. Sarjaa on tehty kaikkiaan viisi tuotantokautta, ja Areenassa niistä julkaistaan nyt samalla kertaa neljä ensimmäistä. Mathieu Kassovitzin (Amélie) esittämä agentti, koodinimeltään Malotru, saa kutsun takaisin Pariisiin toimittuaan kuusi vuotta valeidentiteetin turvin Syyriassa. Paluu normaaliin arkeen on vaikeaa. Jokainen tapaaminen uuden ihmisen kanssa saattaa myös olla hengenvaarallinen.

Le Bureau Yle Areena ke 8.4. alkaen

Fasistit johtavat Amerikkaa

The Plot Against America

Philip Rothin samannimiseen romaaniin pohjautuvassa minisarjassa kikkaillaan historialla; demokraattipresidentti Franklin D. Roosevelt häviääkin vuoden 1940 presidentinvaalit. Vaihtoehtoisessa todellisuudessa vaalien voittaja Charles Lindbergh vie Yhdysvallat fasismin polulle. Sarjassa mukana muun muassa Winona Ryder, John Turturro ja Zoe Kazan.

The Plot Against America HBO

40-luvun Hollywood säihkyy sarjassa

Hollywood

Hollywoodin 1940-lukuun sijoittuvan draaman pääosassa nähdään Darren Criss. Mukana nippu muitakin tunnettuja nimiä kuten Jim Parsons, Dylan McDermott, Patti LuPone, Laura Harrier ja Politicianista tuttu David Corenswet. Sarja sijoittuu 2. maailmansodan jälkeiseen Hollywoodiin, missä joukko näyttelijöitä ja elokuva-alan tekijöitä yrittää raivata tiensä maineeseen. Ryan Murphyn (Glee, American Horror Story) luomalle minisarjalle on suuret odotukset.

Hollywood Netflix toukokuu

Hotelli Nurmijärvellä sekoittaa kunnan

Kevyttä yläpilveä

Elisa Viihteen alkuperäissarjan tapahtumat alkavat, kun Elsa Saision esittämä Vivian Holm palaa vuosien jälkeen Espanjasta Suomeen ja aikoo perustaa huippuhotellin Nurmijärvelle. Koko kunta menee sekaisin, koska Vivianin suunnitelmissa vanha kuivattu järvi palautettaisiin hotellin viereen ja vesi peittäisi laajoja alueita. Saision lisäksi pääosissa nähdään muun muassa Vuokko Hovatta ja Vesa Vierikko. Ohjaaja Taavi Vartia.

Kevyttä yläpilveä Elisa Viihde to

Mystinen saari tarjoaa yllätyksiä

The Third Day

Kuuden jakson mittainen minisarja kertoo mystiselle saarelle joutuvasta miehestä, joka kohtaa siellä oman traumaattisen menneisyytensä. The Third Dayn keskeisiä rooleja esittävät muun muassa Jude Law, Naomie Harris, John Dagleish, Emily Watson, Katherine Waterston ja Paddy Considine.

The Third Day HBO 12.5. alkaen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »