fbq
Telkkari
08.12.2020 14:22
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS Jonna ja jussi
"Pettäjäsika!" Seksiä Temptation Islandilla harrastaneelta Jonnalta rajua tekstiä Jussi-rakkaastaan TIS-iltanuotiolla - "Ei mitään kunnioitusta minua kohtaan, kun se kehtaa tehdä noin!"
Telkkari
08.12.2020 14:22
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa on vuorossa kauden viimeinen iltanuotio Jussin ja Jonnan välillä.

Jakson alussa Jonna odottaa iltanuotiohetken lähestymistä. Jussin kanssa seurusteleva Jonna on kauden aikana toistuvasti nähnyt, miten Jussi ja tämän ihastus Inkku kuhertelevat viettelysten saarella. 

Lue myös: "Nämä mällit on v**tu pitkin mun reisiä!" Varattu Jonna ja Tino intoutuvat vauhdikkaaseen seksisessioon Temptation Island Suomessa - kuvat!

Jonna paljastaa, ettei syytä Inkkua Jussin ihastumisesta.

- Inkku on tullut tänne sinkkuna, Jussi on tullut tänne varattuna. Ja se on Jussin vastuulla, mitä täällä on tapahtunut.

Jonna kertoo myös sanoneensa sinkku-Tinolle, ettei hänen pitäisi tuntea huonoja tunteita siitä, että on vietellyt Jonnaa saarella. 

- Onhan meitä periaatteessa kaksi. Mutta Tino on ollut sinkku, ja minä se varattu. Niin en haluaisi syyttää noita sinkkuja mistään, ei se ole niiden vika. 

Lue myös: "Kiima tuoksuu jo Helsingissä saakka" - TIS-Jonnan itkuinen käytös muuttuu dramaattisesti iltanuotiovideon jälkeen, kumppanin touhuista suorat sanat: "Jussi ei sen takia n*ssi!"

Jonna

"Paras reissu"

Jonnan mielestä matka viettelysten saarella paljasti Jussin todellisen luonteen. 

- Oli ihan paras reissu, kun näki millainen Jussi on oikeasti. Ei sillä ole mitään kunnioitusta minua kohtaan, kun se kehtaa tehdä noin, vaikka oltiin sovittu jotain ihan muuta. 

- Olen oppinut Jussista sen, että hän ei tule ikinä muuttumaan. Hän tulee olemaan vielä 40-vuotiaana tommoinen pettäjäsika! Jonna summaa. 

Lue myös: Jonna saa tarpeekseen Jussi-rakkaansa ihastumisesta - lataa Temptation Islandin iltanuotiolla suorat sanat: "Se kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi v**tu!"

Jonna ja Jussi tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon. Miten pariskunnan matka päättyy? Se selviää Nelosella klo 21.

TIS