fbq
Telkkari
30.01.2018 13:52
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MTV MEDIA
Yökylässä Maria Veitola Räsästen luona.
Päivi Räsänen paljastaa Maria Veitola Yökylässä -ohjelmassa saaneensa uhkauskirjeitä pedofiililtä: "Hän kävi kotipihallamme"
Telkkari
30.01.2018 13:52
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MTV MEDIA

Torstaina (1.2.) nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa toimittaja Maria Veitola kyläilee kansanedustaja Päivi Räsäsen perheen kesäkodissa Hyvinkäällä.

Marjastuksen ja laastihommien ohessa puhutaan äitiydestä ja uran kipupisteistä. Aviomies Niilo on ollut tärkeä tuki ja turva Päiville, ja nyt pariskunta elää uuden rakastumisen aikaa.

"Perheen haluaisi säästää"

Marjastaessa Maria kysyy Päiviltä, mikä on ollut hänen ministeri- tai poliittisen uransa vaikein paikka. Poliittisista tavoitteista vääntämisen lisäksi Päivi mainitsee homoillan, mutta ei usko, että kirkosta eroamisbuumi johtui hänestä.

- Julkinen asema on sellainen, että kaikkea joutuu ottamaan vastaan, hän pohtii.

- Se, mikä on raskainta, on se, että perheen haluaisi säästää. Mulla oli silloin ensimmäisessä vaalikampanjassa teemana lapsipornon hallussapidon kielto. Siihen aikaan omistaminen oli nimittäin vielä laillista, Päivi muistelee.

- Sitten Riihimäellä oli pedofiili, joka alkoi laittaa meille kotiin uhkauskirjeitä, joissa uhattiin, että jos mä tällaista edistän, hän osaa käytännössäkin tätä tehdä. Pahinta oli se, että kerran hän oli käynyt meidän kotipihalla silleen, että mä tiesin, että lapset olivat siinä, ja me jouduttiin lapsia aika paljon varoittelemaan siitä, että on ihmisiä, jotka haluavat tehdä lapsille pahaa. Se oli ikävää.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.00

Tilaa Seiskan uutiskirje! »