Pääseekö Maria Veitola vihdoin yökyläilemään presidentin luo? Suosikkisarja jatkuu syksyllä!

Telkkari | 28.05.2019 14:33

Toimittaja ja televisiokasvo Maria Veitola on jo muutaman vuoden aikana yöpynyt useiden kiinnostavien suomalaisjulkkisten luona. MTV tiedotti tiistaina 28.5, että jatkoa seuraa, sillä Yökylässä Maria Veitola -nähdään jälleen syksyllä.  

Suomalaisille tutut julkisuuden henkilöt avaavat kotinsa ja mielenmaisemansa, ja paljastavat niin vieraalleen kuin katsojillekin yllättäviä puolia itsestään, tiedotteessa kerrotaan. 

Vieraat tosin paljastetaan vasta tulevana syksynä, joten nähtäväksi jää pääseekö Maria vierailemaan Suomen kuuluisimpaan kotiin Mäntyniemeen presidentti Sauli Niinistön ja tämän Jenni-vaimon vieraaksi. Ainakin Maria itse on vierailua useaan kertaan julkisesti toivonut. 

Lue lisää: Maria Veitolan remonttiriita päättyi sovintoon - 15 000 euron korvaukset!

lauri markkanen

Lue lisää: Huhhuh, näin hulppeasti asuu NBA-tähti Lauri Markkanen: Joogasali, uima-allas, leffateatteri, kuntosali… - katso kuva kotitalosta!

Visiitti Markkasilla kiinnosti

Viimeisimmällä kaudella Maria kyläili kotimaan lisäksi Virossa ja Yhdysvalloissa. Yksi kohde oli NBA-koripalloilija Lauri Markkasen, tämän Verna-vaimon ja pienen Alvar-pojan luona Chicagossa. 

Perhe asuu korkeassa pilvenpiirtäjässä hulppeassa vuokra-asunnossa.  

- Totta kai, kun tämä on näin lähellä keskustaa, on uusi rakennus, autopaikat ja kaikki, niin kyllä tästä reilu seitsemän tonnia maksaa kuussa, Lauri avasi. 

Katsojat näkivät, että Markkasilla oli melko pelkistetty sisustus. Syy on nopea muuttovalmius, sillä on todennäköistä, että pelikuviot vievät jossain vaiheessa perheen pois Chicagosta. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!