Telkkari

Osteopatiaa ja hierontaa! Veronica Verhon jalat ovat koetuksella tanssiharjoituksissa – ”En ole koskaan aikaisemmin venytellyt!”

05.10.2019 12:27

Suosittu tubettaja Veronica Verho, 23 jännitti valtavasti ennen ensimmäistä suoraa lähetystä, vaikka vierellä seisoi tuttu ja turvallinen tanssipari Jani Rasimus.

– En ole kauheasti ollut livetilanteissa, varsinkaan tanssimassa. Se oli jännittävää, mutta tosi vapauttavaa näyttää tuotos, jota olimme harjoitelleet.

Lue myös: Intiimi hetki TTK-kulisseissa! Veronica Verho ja VilleGalle kuhertelivat lähetyksen jälkeen – kuvat Seiskassa!

Mummilta viesti

Veronica ja Jani aloittavat treeninsä aamukahdeksalta ja lopettavat iltapäivällä, kun Veronica lähtee töihin radio NRJ:lle. Tanssi on uusi juttu Veronicalle, joten jalat ovat olleet koetuksella.

– Olen käynyt paljon osteopaatilla ja hieronnassa, jotta vartalo pysyy kunnossa. En ole koskaan aikaisemmin venytellyt, mutta nykyään koetan joka ilta, saanko sormet varpaisiin.

– Olen herkkä ihminen, ja itku tuli pian tanssin jälkeen, Veronica kertoi lähetyksen jälkeen.
– Olen herkkä ihminen, ja itku tuli pian tanssin jälkeen, Veronica kertoi lähetyksen jälkeen.

 

Lue myös: TTK-kisaan valmistautuva Veronica Verho myöntää: ”Tanssikengät saattavat lentää!”

Veronica ja Jani tanssivat Kulkurin iltatähti -valssin, joka oli omistettu Veronican isoäidille.

– Ihanaa, kun mummi laittoi viestiä, että tästä noustaan kuin feenikslintu. Minulle tuli satoja viestejä, joista olen kaikista tosi kiitollinen, Veronica sanoi liikuttuneena.

Katso kuvat Veronican ja VilleGalle kuhertelusta Seiska Klubista!

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!