Veronica Verho on Jani Rasimuksen valmennuksessa.

Osteopatiaa ja hierontaa! Veronica Verhon jalat ovat koetuksella tanssiharjoituksissa – ”En ole koskaan aikaisemmin venytellyt!”

05.10.2019 12:27

Suosittu tubettaja Veronica Verho, 23 jännitti valtavasti ennen ensimmäistä suoraa lähetystä, vaikka vierellä seisoi tuttu ja turvallinen tanssipari Jani Rasimus.

– En ole kauheasti ollut livetilanteissa, varsinkaan tanssimassa. Se oli jännittävää, mutta tosi vapauttavaa näyttää tuotos, jota olimme harjoitelleet.

Lue myös: Intiimi hetki TTK-kulisseissa! Veronica Verho ja VilleGalle kuhertelivat lähetyksen jälkeen – kuvat Seiskassa!

Mummilta viesti

Veronica ja Jani aloittavat treeninsä aamukahdeksalta ja lopettavat iltapäivällä, kun Veronica lähtee töihin radio NRJ:lle. Tanssi on uusi juttu Veronicalle, joten jalat ovat olleet koetuksella.

– Olen käynyt paljon osteopaatilla ja hieronnassa, jotta vartalo pysyy kunnossa. En ole koskaan aikaisemmin venytellyt, mutta nykyään koetan joka ilta, saanko sormet varpaisiin.

– Olen herkkä ihminen, ja itku tuli pian tanssin jälkeen, Veronica kertoi lähetyksen jälkeen.
– Olen herkkä ihminen, ja itku tuli pian tanssin jälkeen, Veronica kertoi lähetyksen jälkeen.

 

Lue myös: TTK-kisaan valmistautuva Veronica Verho myöntää: ”Tanssikengät saattavat lentää!”

Veronica ja Jani tanssivat Kulkurin iltatähti -valssin, joka oli omistettu Veronican isoäidille.

– Ihanaa, kun mummi laittoi viestiä, että tästä noustaan kuin feenikslintu. Minulle tuli satoja viestejä, joista olen kaikista tosi kiitollinen, Veronica sanoi liikuttuneena.

Katso kuvat Veronican ja VilleGalle kuhertelusta Seiska Klubista!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!