Olli Lindholm tylynä Laura Voutilaiselle Vain elämää -ohjelmassa: Sinulla on välillä aivan sysip**koja biisejä!

Telkkari | 29.05.2017 10:32

Laura Voutilainen joutuu epämiellyttävään tilanteeseen Vain elämää -päivänsä aikana.

Torstain jaksossa Olli Lindholm päätti avata sanaisen arkkunsa kollegansa levyttämistä kappaleista.

− On asia, josta haluaisin kysyä. Toivottavasti ymmärrät, mitä haen tällä takaa. Mielestäni taitotasoosi nähden sinulla on ollut silloin tällöin huonoja biisejä. Siihen nähden, mitä olet, sinulla on välillä aivan killereitä biisejä ja välillä sysipaskoja. Sinäkö ne päätät, vai päättäkö joku muu, mitä sinä laulat?Olli läväyttää Lauralle.

Kommentti vetää Lauran hiljaiseksi, eikä hän oikein tiedä, mistä aloittaa vastauksensa. Laura palasi ajassa taaksepäin hetkeen, jolloin hän osallistui koelaulutilaisuuteen 17-vuotiaana.

− Tuo on iso kysymys. Jo koelauluissa kysyttiin, mitä haluan tehdä. Kerroin haluavani tehdä Heart-tyttöbändin tyylistä musiikkia, eli kovaa ja korkealta. Minulle vastattiin: ”Tee sitä joskus myöhemmin, mutta tuossa on valmis sapluuna”, Laura sanoo.

− Ettei tule väärää käsitystä siitä, että olisin tehnyt jotain väärää silloin kun aloitin 17-vuotiaana… Olin sellisti, joka kuunteli ulkomaalaista musiikkia. En ollut käynytkään tanssilavoilla ennen kuin olin siellä mikki kädessä. Tanssikappaleita laulaessani opin mitä on suomalainen iskelmämusiikki, hän jatkaa.

Vain elämää Nelosella torstaisin ja perjantaisin klo 20.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!