Vain Seiskassa!
Jenny Helenius.

Olisitko uskonut? Yksi kilpakosija jäi Bachelorette-Jennyn elämään – eikä hän ole kukaan finalistikolmikosta: ”Totta, hän yöpyi hiljattain luonani”

11.12.2018 15:08

Bachelorette Suomen ensimmäinen tuotantokausi paketoitiin viime viikon maanantaina (3.12.) Livillä. Värikkäiden ja draamantäyteisten vaiheiden jälkeen lopputulos oli se, ettei Jenny Helenius löytänyt unelmiensa miestä ohjelmasta.

Näyttävä vaaleaverikkö valitsi kyllä mieleisensä körilään – joensuulaisen Joonan – mutta kaksikon onni ei kestänyt kauaa. Itse asiassa heidän yhteinen tulevaisuutensa alkoi Jennyn mukaan romuttua jo Turkissa.

Lue lisää: Ei ole todellista! Bachelorette Suomen Jenny, 35, lemppasi Joonansa lähes välittömästi – karu totuus iski vasten kasvoja: ”Eihän sellaista jaksa katsella pitkään”

– Jos puhutaan ulkonäkökriteereistä, niin eihän siellä ollut yhtään sellaista miestä, josta olisin oikeasti ollut kiinnostunut, Jenny sanoo Seiskalle.

– Mutta luonteenpiirteitä alkoikin jo sitten löytyä. Siellä oli ulospäinsuuntautuneita ja rentoja tyyppejä, jotka osasivat nauraa itselleen. Mutta pitäisi se ulkonäkökin miellyttää!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Läpeensä lupsakka ja hyväntuulinen savolaismies Mikkomatias teki Jennyyn vaikutuksen huumorintajullaan.
<em>Läpeensä lupsakka savolaismies Mikkomatias teki Jennyyn vaikutuksen huumorintajullaan.</em>

 

Yksi kilpakosijoista oli sellainen, joka ei äkkiseltään säväyttänyt Jennyä – mutta josta kuitenkin kuoriutui ajan kuluessa varsin läheinen ihminen Jennylle.

– Kun näin Mikkomatiaksen ensimmäistä kertaa, ajattelin heti, että "Voi eiiii! Eihän hän ole yhtään tyyppiäni!" Mutta kun pääsimme juttelemaan, meillä olikin hyvin samanlainen huumorintaju. Tulimme heti tosi hyvin juttuun, Jenny kehuu.

Mitään sen kummempaa kaksikon välille ei kuulemma kehittynyt.

– Olisin toivonut, että minulla olisi herännyt häneen romanttisia tunteita, mutta ei. Olemme kuitenkin tosi hyviä kavereita Mikkomatiaksen kanssa ja edelleen ihan päivittäin yhteyksissä. Hän on jäänyt elämääni.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jenny olisi toivonut, että hänellä olisi herännyt myös romanttisia tunteita Mikkomatiasta kohtaan.
<em>Jenny olisi toivonut, että hänellä olisi herännyt myös romanttisia tunteita Mikkomatiasta kohtaan.</em>

 

Jenny ja läpeensä lupsakka savolaismies ovat jopa niin hyvissä väleissä, että näyttävä kaunotar kertoo majoittaneensa Mikkomatiaksen luokseen.

Lue myös: Bachelorette-Jenny Heleniuksen jymypaljastus: ”Tapailin salaa ex-miehiäni ohjelman aikana!”

– Totta, hän yöpyi hiljattain luonani. Mikkomatias jäi luokseni yökylään tilinteko-jakson kuvausten jälkeen, kun koko ohjelman konkkaronkka kokoontui Helsingissä.

– Mutta olemme siis vain hyviä ystäviä, Jenny korostaa.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Nelonen / Liv

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!