fbq
Telkkari
24.02.2019 21:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Noora Räty Selviytyjät Suomi
Oliko tämä Selviytyjät Suomen kaikkien aikojen julmin teko? Noora Rädylle tehtiin ennennäkemättömän häijy temppu!
Telkkari
24.02.2019 21:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Selviytyjät Suomi alkaa muotoutua hiljalleen entistäkin kierommaksi peliksi. Sunnuntaina Nelosella esitetyssä jaksossa nähtiin selkäänpuukotus, joka hakee vertaistaan ohjelman historiassa.

Jakson alussa Selviytyjien heimot Agila ja Buwaya sekoitettiin aivan uuteen uskoon. Edellisjaksossa toiseen heimoon siirtyneet Kim Herold ja Vilma Bergenheim toimivat uusien heimojen valitsijoina, ja heimojaossa monet voimassa olevat liittoumat hajosivat eri heimoihin.

Lue lisää: Selviytyjät Suomessa ohjelman hurjin mullistus: Heimot täysin uusiksi sokkikäänteen takia - julkkiskisaaja romahtaa totaalisesti! "Hän ei kestä tätä"

Vilma valitsi uuteen Buwayaan seurakseen Noora Rädyn, Virpi Kätkän, Hannes Hyvösen, Miska Haakanan sekä Wallu Valpion.

Kim puolestaan noukki uuden Agilan jäseniksi Marko Asellin, Tuuli Matinsalon, Olli Hermanin, Lotta Näkyvän ja Lola Odusogan. Agilan seitsemänneksi jäseneksi tuli Veronica Verho, joka jäi valinnassa viimeiseksi ja hänen heimonsa valikoitui arpapelillä.

Lue lisää: Dramaattinen käänne Selviytyjissä: Tässä ovat uudet heimot - salaiset liitot menivät murskaksi!

"Ei puutu kuin tuplajallu"

Heimojen uusjaon jälkeen alkoi tapahtua. Kun heimot palasivat omille saarilleen, julkkiskisaajat alkoivat tunnustella uusia liittoja ympärilleen.

Kaikkein aktiivisin oli Wallu Valpio, joka meni heti alkajaisiksi keskustelemaan Noora Rädyn kanssa ja ehdotti liittoa. Wallu oli äänestänyt edellisessä heimoneuvostossa Nooraa ja pyytänyt sitä jälkikäteen anteeksi, joten Noora epäröi hieman liittoon suostumista, mutta vastasi Wallun ehdotukseen kuitenkin myöntävästi.

Myös Hannes suostui Wallun liittoon, olihan hän jo ennestään liitossa Nooran kanssa.

Blogipaljastus: Olli Hermanin vointi romahti Selviytyjät Suomi -kuvauksissa juuri ennen ratkaisevaa kisaa - ei näytetty tv:ssä: "Hoitajat paikalle!"

Wallu Valpio juonitteli Noora Rädyn ulos.
Wallu Valpio juonitteli ovelasti Noora Rädyn ulos.

Vaan Wallulla olikin mielessään ilkeä juoni, joka koitui lopulta heimoneuvostossa Nooran kohtaloksi. Wallu sopi nimittäin liiton Vilman, Virpin ja Miskan kanssa, ja nelikko päätti, että he äänestäisivät seuraavassa heimoneuvostossa Nooran ulos.

Wallu ilakoikin juonestaan kameralle jo ennen koskemattomuuskilpailua.

- Kun poistuin paikalta (Nooran luota liiton sopimisen jälkeen), mä menin suoraan Vilman luokse ja sanoin, että nyt tehdään sellainen liitto, että minä, Vilma, Virpi ja Miska tiputetaan Noora ulos. Sen jälkeen Hannes on yksin, me voidaan tiputtaa se, jonka jälkeen neljä jatkoonmenijää tältä saarelta on selvillä.

- Tästä ei puutu kuin tuplajallu, niin hommat olis kasassa! Wallu naureskeli.

"Luotin vääriin ihmisiin"

Kun Buwaya hävisi jakson koskemattomuuskilpailun, joutuivat he heimoneuvostoon. Wallun ja Vilman punoma neljän hengen liitto äänesti Nooran ulos äänin 4-2.

Äänestystulos oli Nooralle sokki, sillä hän oletti olevansa laajassa liitossa, jossa äänestetään Vilma ulos. Näin ollen hän ei käyttänyt omaa koskemattomuusamulettiaan, vaikka hänellä sellainen takataskussaan oli.

- Eihän tässä pelissä tietenkään kenenkään voi luottaa, mutta en mä nähnyt, että he vielä tässä vaiheessa mua äänestäisivät pois. Kyllä ottaa paljon päähän, kun olisi voinut käyttää sen amuletin, Noora sanoi heimoneuvoston jälkeen.

- Ajattelin, että kun meidän heimossa on niin vähän porukkaa, että olisin käyttänyt sen sitten vasta seuraavassa äänestyksessä, mutta olin liian sinisilmäinen ja luotin vääriin ihmisiin.

LUE WIIDAKON WALLU -BLOGIA SELVIYTYJÄT SUOMI -OHJELMAAN LIITTYEN!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »