temptation island suomi

"Oli niin kiva painaa niitä vuonna -99 syntyneitä” - Temptation Island -Iirolta törkykommentteja Meiju-rakkaansa selän takana!

23.05.2019 07:32

Temptation Island Suomessa lukuisia törkykommentteja niin tyttöystävästään Meijusta kuin yleisesti naisista laukonut Iiro herättää jälleen tunteita torstai-illan jaksossa.

Illan jaksossa ovat luvassa 24 tunnin treffit, jonne Iiro on valinnut parikseen Janinan. Kaksikon välit ovat kuitenkin niin tulehtuneet, että treffit vaikuttavat lähinnä vaivaannuttavilta. 

Taustaa: "Ois ollu kiva repii ne farkkusortsit...!" Temptation Island Suomi -Iiro villiintyi Pauliinasta - tämä on totuus suhteesta!

Janina kertoo jakson aikana Iiron tiedustelleen, olisiko heidän suhteellaan mahdollisesti tulevaisuutta vielä kuvausten jälkeenkin. 

- Itse olen sitä mieltä, ettei ole.

temptation island suomi meiju

Kun Janina puolestaan kertoo, mitä Iiro on naisystävästään Meijusta sanonut, on katsojienkin vaikea uskoa korviaan. 

- Meijukin alkaa lähentyä kolmeakymmentä, niin olis se nyt aika laittaa vaihtoon. Kesällä oli niin kiva painaa niitä vuonna -99 syntyneitä, kun ne on niin nuoria, Janina kertoo Iiron sanoneen.  

- Jälkeenpäin Iiro on kyllä korjaillut, että kyseessä oli vitsi, mutta mene ja tiedä. Mielestäni nuo ovat sellaisia asioita, joita en pystyisi itse edes läpällä sanomaan. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Iiro myy komeaa osamaksumersua - autovero pystyssä: "Kolmisen kuukautta se on ollut mulla"

Kuinka riitapukarien ilta päättyy? Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin. 

KATSO TIS-JENNAN ILTAROVION TUOREIN JAKSO - VIERAINA VILMA JA JUUSO! 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!