"Olen vihainen monelle taholle" - Big Brother -Tarina avautuu traumaattisista BB-hetkistään, jotka veivät synkkyyksiin: "Elämäni suurin häpeä - ajattelin, että olen pilannut elämäni!"

Telkkari | 27.08.2020 16:42

Big Brother Suomi -ohjelmassa viime vuonna nähty Tarina Rau julkaisi YouTube-kanavallaan pitkän avautumisvideon, jossa hän kertoi BB-kokemuksestaan.

BB-talossa ollessaan Tarina herätti voimakkaita reaktiota niin muissa asukkaissa kuin katsojissakin. Häntä arvosteltiin armottomasti sosiaalisessa mediassa, ja Tarinaa pidettiin päällepäsmärinä ja valittajana. Ensimmäisenä iltana Tarina murtui kyyneliin, kun hänellä ei ollut sänkyä ensimmäisenä yönä.

- Kun kuulin nukkuvani ilman sänkyä, järkytykseni tuli ulos todella dramaattisena itkuna. Kyseinen hetki on itselleni vaikein asia tässä. En oikein tunnista itseäni siitä. Kävin kierroksilla. Ensimmäisen illan tapahtumat aiheuttivat vahvat ärsyyntymisreaktiot yleisössä. Minulle on kerrottu myöhemmin, että se oli aika iso juttu, Tarina kertoo videollaan.

- Tämä koko juttu hävettää minua niin paljon! Minua hävettää, että olen käyttäytynyt noin yliampuvasti, ja todella moni on nähnyt sen.

Lue myös: Paljastuksia uudesta Big Brother -kaudesta! BB-talon sijainti selvisi - tällaisia ovat uudet asukkaat: mukana vapaamuurari, filosofi ja asianajaja! 

 

Masentui vihapalautteesta

Tarina myöntää yllättyneensä saamansa kritiikin julmuudesta.

- Vihan volyymi tuli yllätyksenä. Se oli vaikea juttu. Siitä tuli elämäni suurin häpeäkokemus. En ole joutunut käsittelemään noin suurta häpeää. Kaikki tuntui kulminoituvan sänkyitkuun. 

Lopulta Tarina ei pystynyt enää käsittelemään tuntemattomien ihmisten kommentteja. Ensimmäisen illan itku hävetti Tarinaa niin paljon, että hän masentui.

- En halua upota tähän, mutta ensimmäinen puoli vuotta BB:n jälkeen olin syvällä siinä. Ensimmäinen ajatukseni aamulla oli, että olen pilannut elämäni, kun itkin sänkyä. Minulla oli ollut suuri kasvojen menettämisen pelko. Se aiheutti minussa lamaannuksen. En pystynyt toimimaan kaikkina päivinä. En saanut masennusdiagnoosia, koska en mennyt hakemaan sitä. Luotan omaan arviointikykyyni.

Tarina oli henkisesti niin hajalla, ettei hän pystynyt käsittelemään BB-kokemusta puoleen vuoteen.

- Ensimmäinen puoli vuotta BB:n jälkeen meni selviämisessä. Viime keväänä aloin käsitellä kokemaani. Siihen vaikutti muun muassa koronapandemia, koska minun oli oltava itsekseni. Huomasin, että minulla oli paljon voimakkaita ja vaikeita tunteita BB:hen liittyen. Tunteet olivat suurimmaksi osaksi häpeä, katkeruus ja viha. Olin katkera siitä, että ihmiset puhuivat niin paljon vihapuhetta, ja se sattui minua. Olen vihainen monelle taholle, kaiken kaikkiaan elämälle. Ajattelin, miksi juuri minulle kävi näin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!