fbq"Olen sinkku!" - Valto puolustaa pettämisestä Temptation Islandissa kärynnyttä exäänsä Miraa, haluaa siirtyä elämässään eteenpäin | Seiska
Telkkari
05.06.2020 13:34
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Valto
"Olen sinkku!" - Valto puolustaa pettämisestä Temptation Islandissa kärynnyttä exäänsä Miraa, haluaa siirtyä elämässään eteenpäin
Telkkari
05.06.2020 13:34
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomessa tänä keväänä parisuhdettaan testannut tuttu Valto kertoo olevansa helpottunut sarjan päättymisestä.

Mira ja Valto erosivat torstaina Nelosella esitetyllä viimeisellä iltanuotiolla, kun Valtolle paljastui, että Mira oli pettänyt häntä sinkku-Markuksen kanssa. Parin jälleenkohtaaminen oli todella tunteikas ja kuului varmasti kaikkien aikojen odotetuimpiin iltanuotioihin. 

Lue lisää: Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"

Valto puhuu suunsa puhtaaksi tuoreessa TIS-Iltarovio-ohjelmassa. Katso Valton vierailu alta!

 

"En ole koskaan halunnut julkisuuteen"

Valto julkaisi heti viimeisen jakson ilmestymisen jälkeen pitkän tekstin Instagram-tilillään, ja hän kertoi omista kokemuksistaan ohjelman kuvausten jälkeen. 

- Noniin vihdoin on show paketissa. Iso kiitos kaikille, jotka oli mukana. Tämä oli elämäni rankin kokemus, heittämällä. En voi kylliksi kiittää teitä kaikkia tsemppiviesteistä. Viimeiset 5-6 kuukautta ovat olleet erittäin haastavat.

Valto sanoo siirtyvänsä elämässään eteenpäin ja kiittää saamastaan tuesta ohjelman ilmestymisen myötä. 

- En ole koskaan halunnut julkisuuteen. Tässä nyt ollaan. Päätös oli kuitenkin oma ja sen mukaan mennään nyt. Avoimin mielin. Osasin odottaa ihmisten reaktioita jossain määrin, koska tiesin mitä oli tulossa. Mutta en kuitenkaan tätä. Tuhansia viestejä. Kiitos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valto Harvistola (@valtojohannes) on

Puolustaa ex-kumppania

Valto otti myös kantaa siihen, että hänen ex-kumppaninsa Mira on saanut lukuisia vihaviestejä ja tappouhkauksia. Ohjelman katsojat reagoivat todella vahvasti, kun Miran pettäminen paljastui.

- Sitten. HUOMIO. Vaikka jokainen meistä päätti itse asettaa itsemme tähän asemaan ja jokainen meistä on vastuussa omista teoistaan... uhkailu, huorittelu sekä muu aivan älytön jatkuva mollaaminen somessa saati missään ei ole koskaan ok. Tiedän, että monet katsojat ovat niin tunteella mukana tässä sekä saattavat jopa samaistua joidenkin meidän kokemuksiin ohjelmassa. Ymmärrän sen. Mutta muistakaa. Me olemme kaikki myös ihmisiä. Ihmiset tekevät virheitä. Olen niitä itsekin tehnyt.

Lue myös: Varattu Mira, 25, harrasti seksiä Temptation Islandissa - sai jakson jälkeen katsojilta tappouhkauksia ja järkyttävää vihaa: "Minusta on tehty saastainen huora"

- Ilkeät kommentit vaikuttavat. Pahimmassa tapauksessa ne saattavat ajaa toisen jopa masennuksen partaalle. Se mitä TE sanotte sekä miten TE ilmaisette itseänne somessa ja muualla... Sillä on oikeasti väliä. Hyvässä ja pahassa. Ohjelmaan leikataan vain murto-osa tapahtuneesta ja on paljon asioita, mitä te ette yksinkertaisesti vain tiedä. Mutta kohta tiedätte. Ainakin minun näkökulmani kaikesta.

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

Valton reaktio iltanuotiolla oli melko asiallinen, vaikka hän oli todella järkyttyneessä tilassa viimeisen yllätysvideon katsomisen jälkeen. Hän toivoisi, että ihmiset pystyisivät ottaa kantaa ohjelman tapahtumiin asiallisesti myös sosiaalisessa mediassa.

- Asiat voi ilmaista toiselle myös järkevästi ja hyvässä hengessä. Sillä pääsee paljon pidemmälle sekä syvemmälle kuin haukkumisella tai mollaamisella. Jos mä pystyin siihen viimeisellä iltanuotiolla... Tekin pystytte siihen somessa.

Hän halusi myös tehdä nykyisen parisuhdetilanteensa selväksi.

-  Olen sinkku, Valto kirjoitti julkaisun loppuun.

Tukijoukot kommenteissa 

Monet ovat kommenteissa kiittäneet Valtoa hienosta kirjoituksesta.

- Hieno mies, kunnialla hoidit koko homman alusta loppuun asti. Kaikkea hyvää sulle, TIS-Juuso oli kirjoittanut kommentteihin.

Myös tältä kaudelta tuttu Aliisa oli kirjoittanut kommentin kuvaan.

Lue lisää: Valto ja Aliisa pääsevät tatuointitreffeille Temptation Island Suomessa: "Jääpähän jotain käteen tästä reissusta!"

- Vaikka elämässä tuleekin välillä seiniä vastaan, se meidän treffien mun ottama kliseinen tatska ”kaikki järjestyy” varmasti pitää paikkansa tässäkin tilanteessa. Et voi olla muuta, kun ylpee itestäs tän reissun ansiosta. Kiitos että olit ja isot tsempit tulevaan!

Katso alta Miran vierailu TIS-Iltaroviossa!

 

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:

Lisää aiheesta: